Brad lan Angelina kanggo pindhah menyang S.Africa kanggo film anyar

Brad and Angelina to move to S.Africa for new film

kraton saperangan Hollywood kang Brad Pitt Angelina Jolie lan bakal pindhah menyang Afrika Kidul taun nalika Pitt dianggo ing film anyar, media lokal kacarita ana.

pasangan, sing duwe enem anak bebarengan, wis disewa house ing Johannesburg suburb upmarket Sandhurst kanggo $7,600 sasi, ing Afrikaans-language koran Gambar Kacarita, kasebut sumber melu ing hasil rental pribadi.

Ing saperangan bakal manggon ing Afrika Kidul nalika Pitt dianggo ing film anyar karo aktor kanca George Clooney, miturut koran.

Sampeyan ora cetho nalika Pasangan bakal teka utawa yen anak sing bakal teka banget.

Rega rental sacara umum dhuwur standar Afrika Kidul, sanadyan ing situs sell suburb kanggo $1 yuta munggah.

Iku ora bakal saperangan pisanan wonten ing wilayah. Padha lunga menyang kutha Langkawi in tetanggan Namibia ing 2006 ngendi Jolie anak biologi sing pisanan, putri Silo Jolie-Pitt.

Ing wektu polisi Namibian lan pengawal pribadi dipasang nyenyet keamanan kanggo tameng saka prying mata.

negara mengko ana bayi girl Namibian kewarganegaraan.

Afrika Kidul dadi panggonan saya populer kanggo shoots film Hollywood, thanks kanggo mujur nengen picturesque lan biaya produksi rélatif kurang.

sumber industri film lokal padha melu ana kanggo konfirmasi project mbesuk Pitt kang.

Source: afp.com

Meningkat dening Zemanta