Bose QC35 Wireless Headphones Review

Bose QC35 Wireless Headphones Review
sakabèhé Score5
  • The Bose QC35s ora sampurna. Lack tombol trek skip darmabakti lan nggunakake soket 2.5mm tinimbang standar industri 3.5mm sing iritasi.

Headphone Bluetooth anyar saka Bose mati metu donya rame watara sampeyan lan isi atine karo music manis, tanpa perlu kanggo kabel


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Bose QC35 headphone nirkabel: gangguan mung unrivaled canceling” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 21 Juni 2016 06.00 UTC

Bose headphone sing dianakaké minangka standar emas kanggo canceling aktif gangguan lan tanpa premium iku. Nanging bisa model QC35 anyar perusahaan US, pisanan Bluetooth headphone gangguan-canceling sawijining, manggon munggah pangarepan?

Pangilon gambar saka QC25

bose review qc35
Headphone melu munggah kanggo lelungan utawa flat kanggo fitting ing cilik. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The QC35s Sejatine pasangan QC25s karo Bluetooth ing wong, lan saka njaba iku angel ngomong loro loro kajaba sing ngerti apa sing lagi looking for: lagi werna rada beda - kasedhiya ing kosong ireng utawa salaka tinimbang loro-muni werna - lan tuwung tengen wis telung tombol kontrol, LED lan slot microUSB.

tuwung kuping kiwa wis port 2.5mm headphone, kang tegese padha bisa digunakake minangka headphone sing nganggo kabel karo utawa tanpa swara canceling ing, nanging sampeyan bakal kudu nggunakake kabel klebu utawa tuku 3.5mm kanggo 2.5mm adaptor.

The QC35s aran solidly dibangun. The bands luwes aran awet, minangka ora headband ndhuwur, dijamin ing pleather karo pad chamois-kaya alus marang sirah. Cangkir kuping sing apik karo bantalan alus-pleather nalika nang punika contoured supaya lenggah mati kuping.

Padha sawetara saka headphone paling nyaman lan becik-kanggo-nyandhang Aku wis kagungan penggalihipun dhumateng kanggo sijine. Padha nimbang 310g, nanging ora aran banget abot, tetep ing sirah karo ease lan ora mindhah watara nalika lumaku, nalika ora panggolekan meksa saé ing salah siji titik ing sirah. Rampung encapsulate kuping tanpa ndemek wong, nanging sing relatif kompak lan subtle kanggo gedhe headphone liwat-the-kuping.

Padha uga melu munggah kanggo transportasi, karo cangkir lempitan apik warata karo iket pas menyang cilik relatif sing kompak. Lagi ora cilik nalika lempitan, nanging cukup cilik kanggo ora nggawe wong urunan ing tas commuter kang.

Controls lan panyambungan

bose review qc35
Tuwung kuping tengen ora kabeh, karo tombol kontrol, ngalih daya, microUSB soket lan NFC titik. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Tuwung kuping tengen ngendi kabeh tumindak mengkono. Wis pasangan tombol volume flanking ngaso / tombol play. Ana ora tombol skip darmabakti track, kang dumunung sethithik kuciwo, nanging kalih utawi rangkap tiga mencet tombol play andal sandiwara'aneka tunggal'-maju utawa mundur.

Tuwung kuping tengen uga wis ngalih daya, kang sampeyan nggulung cepet kanggo posisi katelu kanggo sijine headphone menyang mode pasangan, yen perlu iku, sing nggawe kanggo iPhone. Paling kedhaftar Android mung kudu tunyuk Smartphone ing titik NFC - maneh ing kuping tuwung hak masangake wong liwat Bluetooth.

Sambungan Bluetooth kanggo loro smartphone lan PC sing ana watu ing kabeh kahanan, saéngga kula wonder sak kamar tanpa rusak sambungan lan metu ing werna karo telpon ing kanthong tanpa masalah.

Kaya paling headphone Bluetooth ing QC35s bakal nyambung menyang piranti loro bebarengan, bakal tumindak minangka headset kanggo telpon lan bisa ngaktifake Google Saiki utawa Siri smartphone. kualitas telpon liwat headset cantik apik banget.

Noise canceling lan hubungan

bose review qc35
Tuwung kuping kiwa wis port headphone 2.5mm kanggo nggunakake 2.5mm diwenehake kanggo kabel 3.5mm tradisional. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Wangsulan: Bab ingkang paling apik dening adoh bab QC35s iku panggolekan ing ngrasa kaya kudung kasepen wis wafted liwat sampeyan, njabut internasional latar mburi, apa ing werna, ing Sepur utawa ing kantor.

teknologi Bose kang swara canceling, kang alat swara mlebu nggunakake Mikrofon lan dikirim gelombang swara kuwalik nggunakake penutur kanggo mbatalake swara sadurunge iku cocog drum kuping, wis ngandika dadi apik ing bisnis. Iku banget efektif, sanajan biso dibantah ora liga ahead saka sing paling liyane. Apa miles luwih saka headphone gangguan-canceling aku wis nyoba iku Blok pasif saka gangguan.

Bose ngemas cangkir kuping karo swara nresep bahan, kang, digabungake karo aktif teknologi gangguan canceling, dianggo luar biasa èfèktif, Watesan dadakan, cetha muni sing gangguan canceling perjuangan karo.

Ora ana headphone luwih dhuwur ing wayahe kanggo daya gedhine ngisolasi saka donya njaba, nirkabel utawa digunakake, loro saka QC25s.

swara

bose review qc35
Cangkir kuping nyaman lan nyedhiyani hubungan banget saka donya njaba. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Hayuning sing duwe hubungan banget iku music tenan bisa sing ing volume sembarang. Aku ketemu aku terus-terusan ngrungokake musik sandi ing volume luwih murah, kang punika bab apik kanggo dhowo umure saka pangrungon sandi.

Headphone muni apik. Sawetara wong ora kaya cara produk Bose muni - ana temtunipun "Bose swara" - nanging padha duwe imbangan gedhe, bass apik nalika dibutuhake lan misahake gedhe antarane swara lan instruments. Padha ora muni apik minangka pesawat saka Audiophile-bahan £ 300 headphone nganggo kabel, nanging paling wong bakal tresna mau.

Wong mesthi ora pasangan Beats, nanging bisa gawé bass tenan cukup jero yen di-push. Wangsulan: Bab ingkang paling nyengsemaken iku aktif gangguan canceling ora mengaruhi kualitas audio,kados ing akeh headphone padha.

Urip baterei

bose review qc35
Kanthi Bluetooth ing QC35s bakal outlast malah paling dawa laku bidang. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The QC35s urip nganti pangarepan nempel watara 5% saben jam saka ngrungokake liwat Bluetooth tahan kira-kira 20 jam antarane biaya nalika ngrungokake liwat Bluetooth, lan maneh yen diwatesi kanggo sambungan kabel. Ana ora akeh nirkabel headphone gangguan-canceling strum sing let anggere minangka Bose antarane biaya.

Ana uga sing otomatis siyaga sing mbantu ndawakake wektu urip baterei lan bisa micu sawise minangka sethitik minangka limang menit utawa anggere telung jam aktif, utawa dipateni rampung. Tangi saka siyaga sampeyan mung kudu push siji saka tombol.

Headphone bisa terus digunakake nalika daya nganggo metu nggunakake kabel klebu, nanging padha ora muni cukup apik. Padha njupuk mung liwat rong jam kanthi ngisi liwat microUSB.

pengamatan

  • The 2.5mm headphone soket punika iritasi - tegese sampeyan ora bisa mung plug sembarang kabel headphone lawas ing
  • A ngalih daya darmabakti iku dadi luwih apik saka gadhah kanggo terus tombol daya kanggo 5 detik kanggo ngalih ing utawa mati
  • Headphone nganggo kanggo sampeyan ngumumake persentasi baterei lan piranti disambungake ing urip lan nalika piranti nyambung utawa medhot nggunakake teks kanggo swara
  • Swara Inggris wadon supaya muni sethitik flirtatious, karo uptick tipis ing mburi nomer utawa huruf, kang meh muni kaya ngandika karo sing nglirik lan eseman
  • Swara ndadekake sawetara pilihanipun curious - Masang OnePlus ing 3 smartphone iki announced minangka O-N-E plus telung
  • Ana sing Android/iOS app sing ngijini sampeyan kanggo ngatur piranti sing dipasangake kanthi, ngalih mati njedul swara, Nggenti jeneng piranti kuping lan ngatur wektu otomatis siyaga

Price

The Bose QC35 biaya £ 290, kang ndadekake wong-wong mau £ 40 luwih QC25 kabel, £ 160 luwih SHB9850NCs Philips, £ 100 luwih Plantronics BackBeat Pro, £ 70 luwih Sony h.ear ing Wireless NC headphone, nanging £ 9 luwih murah tinimbang Parrot Zik 2.0 headphone lan £ 90 luwih murah tinimbang Sennheiser Momentum Wireless.

Putusan

The Bose QC35s ora sampurna. Lack tombol trek skip darmabakti lan nggunakake soket 2.5mm tinimbang standar industri 3.5mm sing iritasi.

Nanging sing niggles cilik sing adoh outweighed nanging swara Fantastic canceling lan hubungan, comfort lan swara banget. Lagi larang kanggo headphone non-fashion, lan padha ora bisa nggawe sing katon kaya Dr Dre, nanging lagi worth saben Penny yen sampeyan mangkat kanthi transportasi umum, perjuangan kanggo musataken ing kantor rencana mbukak, fly ngendi wae utawa mung pengin dicokot saka tentrem lan sepi ing gesang.

The Bose QC35s sing gangguan paling canceling headphone dhuwit bisa tuku sapunika, lan biso dibantah paling Bluetooth headphone banget. Lagi sarwa. Apa kita wis ngenteni supaya dawa kanggo wong-wong mau, Aku ora duwe idea.

Pros: paling-in-kelas gangguan canceling lan hubungan, urip baterei gedhe, swaraning, nyaman, melu kanggo transportasi, Bluetooth, NFC, app Manajemen prayoga

Cons: 2.5mm port headphone, ora darmabakti trek skip kontrol

bose review qc35
Tutul simbol NFC karo telpon kanggo pasangan cepet. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Reviews liyane

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web