Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Blackphone ngetokake app nyimpen privasi-fokus donya pisanan” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 9 Desember 2014 08.00 UTC

perusahaan smartphone Privacy-pisanan Blackphone launched app nyimpen dhewe kanggo kedhaftar ngangap bab privasi lan keamanan.

Nyimpen app Blackphone bakal kasedhiya ing Januari lan bakal ngawasi apps kanggo nggawe manawa padha ora Snoop kedhaftar.

"Kita bakal duwe sawetara derajat saka vetting,"Blackphone eksekutif Toby Weir-Jones marang Guardian. "Kita bakal ndhedhes app apa padha dienggo - nyebataken model Apple. Yen sampeyan duwe app kanggo ngatur akun sosial media lan bojone akses mikropon lan kamera kita bisa takon kok lan ing screening pisanan. "

Sawetara app wis konangan spying ing pangguna liwat sistem ijin leaky, ngakses fitur unconnected Smartphone, kalebu app obor Android sing meneng dikirim data lokasi pangguna lan piranti kanggo iklan, kang marakake lan diselidiki lan nggoleki sakteruse saka pengatur privasi data US.

"Nanging kita lagi ora arep nurun nyimpen app massa-pasar sapunika,"Ngandika Weir-Jones. "We lagi ora arep apa game utawa versi kita dhewe apps jaringan sosial. Kita lagi akeh liyane interested ing pasar pribadi karo app kualitas karo iku sing duwe alignment sing godhongé amba karo privasi lan fokus keamanan. "

Paling kedhaftar Blackphone saiki nggunakake app nyimpen Amazon ; senadyan kang adhedhasar Android ing Blackphone ora duwe akses kanggo Google Play Store karo yuta utawa liyane sawijining apps. Perusahaan sing ngarep-arep nyimpen app Blackphone bakal bantuan inovasi Foster, lan nyedhiyani apps perlu kanggo pangguna perusahaan lan privasi pengguna. .

"We pengin ... tekan para rawuh akeh sing peduli bab page, sing peduli bab nggunakake intuisi uga keuntungan privasi,"Ngandika Weir-Jones.

Bebarengan karo nyimpen app, Blackphone uga ngetokake lunak anyar saka tenan Canadian Graphite Software disebut Spaces, kang ngidini kedhaftar kanggo pamisah karya lan urip pribadi dadi loro kontaner sepi ing telpon siji menyang telpon.

A urip "papan" pribadi bisa ngemot jaringan sosial sing panganggo lan informasi pribadi, nalika papan karya bisa ngemot data karya. Loro spasi sing tanggung kapisah, meaning apps ing siji ora bisa ndeleng utawa ngakses liyane, nanging pangguna bisa ngalih antarane loro utawa luwih spasi tanpa rebooting telpon.

Opening munggah pasar

Iki loro fitur anyar mbentuk bagean push Blackphone kang terus kanggo pangguna perusahaan, ngrebut ing penurunan BlackBerry minangka utami, account keamanan-fokus kanggo Smartphone perusahaan. Weir-Jones ngandika pangguna perusahaan bisa mbukak pasar konsumen.

"Sing akeh akeh sales kita bakal kanggo para panuku perusahaan-minded,"Ngandika Weir-Jones. "Nanging wong-wong uga kathah dadi cukup pengaruh - padha mulih lan pirembagan kanggo kanca-kanca lan kulawarga bab piranti.

teknologi keamanan sipate wis biaya dhuwur kanggo kedhaftar, such as restrictions on the types or number of apps or being forced to adopt systems that are difficult to use, but Blackphone wants to tackle this.

“We need to do a better job as an industry at removing the excuses for not using secure and private software,"Ngandika Weir-Jones, who admits that Blackphone is unlikely to reach 90% of the market any time soon. “It’s not a light switch and it won’t happen overnight; it requires a lot of effort and education.”

Blackphone: can a mobile ever truly be hack-proof?

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.

21195 0