Beeline muter piranti pandhu arah review: fun kaku-free for panjelajah

Beeline cycling navigation device review: stress-free fun for explorers
sakabèhé Score4
  • Iku cetha wonten longkangan kanggo non-GPS mimpin nuntun ngendi eksplorasi lan kesadaran luwih penting saka rute paling efisien.

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Beeline muter piranti pandhu arah review: fun kaku-free for panjelajah” iki ditulis dening Alastair Jardine, kanggo theguardian.com ana 25th November 2015 09.52 UTC

review iki dilakokaké karo rancangan awal-tataran saka Beeline, powered by Papan Arduino. Hardware final lan app amarga kapal in August 2016 katon beda-beda.

The Beeline piranti pandhu arah siklus sing dumps biasanipun siji-siji pituduh kanggo panah sing tansah nilai ing arah tengen.

Dibukak minangka kampanye Kickstarter, Beeline ora piranti GPS siji-siji sing bakal duwe ing mobil, tinimbang mung nuduhake arah panggonan Final. Iku menehi luwih bebas wonten nggunakake Nouse Panjenengan. Menehi kreator nyebataken "cetho pandhu arah".

review beeline
The Beeline prototipe, powered dening Arduino lan disambungake menyang telpon Android. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Konsèp iki prasaja. Beeline migunakake smartphone apa paling ngangkat abot: sampeyan plug tujuan pungkasan menyang app, lan arah lan kadohan banjur ditampilake ing piranti Beeline strapped kanggo handlebars Panjenengan.

App final uga bakal ndhukung Waypoints, saéngga nuntun luwih fleksibel liwat warung toko favorit. App aku njupuk kanggo muter mung bisa nggawa kula ing arah panggonan siji.

Fun lan kurang ngepenakke saka siji-siji

review beeline
Panah TCTerms ing arah tujuan. Tombol sak layar bakal ngalih antarane layar lan opsi, nalika pita putih mung bagéyan saka prototipe ing. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Piranti puck ireng cilik, sesambungan karo telpon nggunakake Bluetooth. Iku nyudo sak handlebars, lan nduweni tampilan e-paper circular cilik kanggo nuduhake arah lan kadohan kanggo tujuan.

Nggunakake iku luwih seneng saka piranti GPS tradisional siji-siji; padha bisa kaya-kaya ora ngepenakke ing mancal, lan bisa rute liwat dalan utamané siklus-unsympathetic. Padha lagi babagan efficiency, ora Njelajah.

Miturut mung pointing ing panggonan final, ing Beeline imparts raos kamardikan. Iku ngrasa cukup nengsemake supaya sampeyan ora bakal judhul ing arah salah kanggo long. Ana ora sing raos dread kadang sing aran nalika navigasi nggunakake komputer GPS bike. A entuk manfaat sisih mung nuduhake arah iku pasukan sampeyan maneh melu-karo sakcedhake, lan menehi raos kuwat saka panggonan.

Duwe ora kejawab akeh turnings karo siji-siji muter komputer, Aku bisa mbukteake iku kang pain a. Padha kerep njupuk nalika kanggo ngenali sampeyan mati wae lan banjur takon sampeyan recalculate rute. Sawise sampeyan wis mutusaké kanggo apa sing, wis kerep ora kejawab reroute paling anjog menyang siklus nolak, nunggu kanggo nyekel munggah, banjur njupuk arep maneh. Iku kikuk.

puck ireng cilik

review beeline
Klip Beeline dhateng handlebars liwat tutup sawijining. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Siji aspek becik hardware punika ukuran (sapisan iku kapal - ing wayahe iku dadi titah MacGyver-kaya nglibatno lan Arduino lan baterei USB). Iku cukup cilik kanggo katahan ing kanthong, tas utawa saddlebag a. Iku ngene dadi piranti sing mbokmenawa ngene pengin digunakake liwat smartphone kanggo pandhu arah amarga tetep layar telpon ing kills baterei.

Masang lan detaching iku gampang minangka boten wonten krenjang kiwa konco. rancangan iki dianakaké ing liwat band karet kuli sing disambungake Beeline kanggo tutup sawijining. Loro ditayangke menyang saben liyane kanggo terus ing handlebars. Iku felt OK, nanging apa karo refinement kang ana dicokot ngeculke. tutup bisa yes ing layar kanggo transportasi ing tas utawa kanthong.

Price

Beeline punika saiki sing kasedhiya ing Kickstarter kanggo £ 45, lan wis samesthine kanggo kapal in August 2016. A versi toko final wis samesthine kanggo biaya watara £ 60.

Putusan

Iku cetha wonten longkangan kanggo non-GPS mimpin nuntun ngendi eksplorasi lan kesadaran luwih penting saka rute paling efisien. Malah ing negara rancangan sawijining, ing Beeline nyenengake kanggo nggunakake, lan aku ketemu kurang ngepenakke kanggo nggunakake saka sistem siji-siji tradisional.

Konsèp iki swara kanggo sing numpak ing kutha-kutha lan ngerti kira-kira ing ngendi lagi arep, utawa pengin liyane keluwesan en route. Bakal ndeleng apa hardware katon kaya yen piranti wis dikirimake ing Agustus.

Pros: cilik, cahya, gampang masang, kamardikan nunggang liyane, ora re-nuntun telat, urip baterei apik amarga saka layar e-paper (ing teori)

Cons: mbutuhake nggunakake sirah tinimbang directions wuta ngisor, uga ora njupuk rute paling efisien, gawe apa-apa ing Crowdfunding resiko

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010