sakabèhé Score4
  • Asus ZenWatch punika surprise. Iku nyaman, katon gedhe lan uga dianggo. The monitor detak jantung iku uga cocog kanggo kir arang, lan layar iku padhang lan bisa cetha maca ing srengenge.

 

Isi sadurunge diterbitake ing kene wis mundur. We apologize kanggo maksud apa nyaman.