Aplikasi saka Wulan: Februari 2016

Apps of the Month: February 2016

Pengamat reviewer apps ngajak 10 apps lan 10 game mobile kang katutup sasi iki, saka Lonely Planet nuntun sampeyan bisa nyimpen offline kanggo game sing ngijini sampeyan kanggo mbukak koran


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Aplikasi saka sasi: Februari 2016” iki ditulis dening Stuart Dredge, kanggo pengamat ana 15 Februari 2016 08.00 UTC

Planet sepi

Guides BY PLANET sepi

Android / iOS

App paling anyar kanggo lelungan saka Lonely Planet, iki ora apik - lan free! - Proyek nransfer sawetara Panuntun kutha saka buku kanggo layar cilik. Welasan kutha kasedhiya ing Bukak, karo peta sing bisa nyimpen offline - tutul migunani.

Airmail

Airmail

iOS

Akeh kedhaftar Mac wis misuwur babagan lunyu lunak email desktop Airmail kang kanggo nalika. Saiki iku tak versi banget kanggo iPhone. Kerjane karo akeh layanan email populer, wis kathah fitur kanggo nyepetake Manajemen kothak mlebu, lan malah wis apik Apple Watch app.

Metamorphabet

METAMORPHABET

Android / iOS

app anak kang apik iki wis metu kanggo nalika ing iOS, nanging anyar Android. Iku sing aksara interaktif dirancang kanggo touchscreens, karo animasi gambaraken tembung kanggo anak lagi tutul lan gesek cara liwat aksara.

app Kickstarter

Kickstarter

Android / iOS

app liyane belatedly nggawe sawijining cara ing kanggo Android, belongs kanggo Crowdfunding layanan Kickstarter. Iku cara gedhe kanggo nelusuri proyèk anyar nyoba kanggo mundhakaken dhuwit, uga weruh apa kanca sing gawe.

Movesum

MOVESUM

Android / iOS

Ana kathah saka app lan Gadgets - lan asring Gadgets karo app - nelusuri lampahira lan ngewangi sampeyan entuk luwih aktif. Movesum punika corak pinter, nuduhake carane akeh kalori lumampah wis burned, lan nyemangati sampeyan kanggo mbenakake gol saben.

memos music

MUSIC memos

iOS

A app account anyar music from Apple, nanging kanggo ngrekam songs tinimbang ngrungokake wong. Ngarahke ing bageyan saka kabeh tingkat, iku mbantu rekaman songs utawa gagasan short, nambah drummer virtual lan bassis; tag klip kanggo golek mau mengko; banjur ngekspor utawa bareng.

sapisan app

Sawise: ONE cocog PER DAY

Android / iOS

Tinder ora mung app ing kutha kanggo dating. Sawise kang schtick iku ngajak sampeyan siji match saben dina: sampeyan mung bisa ndeleng siji liyane, kanthi janji matchmakers manungsa tinimbang mung kalkulus ngewangi metu.

Lagu Day a

Dhaptar lagu DAY

Android / iOS

"Sawijining dina" punika tema cetha sasi iki. app iki asalé saka Warner Music Group, ngirimke playlist music anyar saben 24 jam. Sampeyan bakal kudu dadi anggota Spotify Subscriber nggunakake, lan nyana kathah seniman Warner kang kanggo fitur.

Millie Marotta kang Colouring Adventures

Millie MAROTTA'S COLOURING petualangan

iOS

Katon adoh saiki yen gaya buku maringi warno diwasa nemu wedhus: iki njupuk idea kanggo iPad. Gambar sing lagi werna sing ayu, sanadyan: gambar alam saka karya buku populer illustrator Millie kang. app nindakaken, nanging iki ngrasa paling kaya maringi warno nyata.

Mimicker Weker

MIMICKER weker

Android

Iku ora kabeh karya ing Microsoft: tim apps eksperimen buta tech kang nduweni cara anyar kanggo sampeyan tangi. Kanggo mateni jam weker app, sampeyan kudu "mimic" soko: saka narik pasuryan tartamtu kanggo matur tembung tartamtu. silly? Sethithik, nanging ora tangi sampeyan munggah.

– APPS GAMING –

Crashlands

CRASHLANDS

Android / iOS

dhèskripsiné minangka "pakaryan RPG" bisa ngelingake sampeyan Minecraft, nanging Crashlands punika Beast beda. Sawise kacilakan-landing ing planet asing, sampeyan kudu forage kanggo pribadi, perang satwa lan mbangun basa nalika uncovering crita gripping. A nambani nyata.

tikel Inc

tikel INC

Android / iOS

Yen seneng puzzlers nanging tiring saka match-telu "Saga" rumus, Tikel Inc punika panangkal racun wisa ing. Iku sumerep jiplakan garis saka squares colored karo driji kanggo isi munggah bar ing ndhuwur layar, marang saya angel "gerakane" watesan. Original, lan banget ketagihan.

The Westport Independent

The Westport sawijining

Android / iOS

Papers, Mangga tetep siji saka game mobile paling panginten-provoking, lan iki Cut saka kain padha. Sampeyan ngowahi koran ing negara "postwar" ngusapake menyang Hidayat Nur Wahid, lan kudu pertukaran berita lan sensor crita sing ndeleng Pas. utawa, yen sampeyan wani, ninggalake wong piyambak ...

Downwell

DOWNWELL

Android / iOS

Yen sing tansaya munggah ing jaman komputer Spectrum ngarep, grafis retro Downwell kang bakal nggawa pangs of nostalgia. Nanging sanajan ora, prasaja nanging pinter Mudhun-mudhun-a-uga urutane critane game bakal rauh matak Nulis ing sampeyan. Power-ups muter peran tombol sing diputer, mati lan mbaleni.

njeblug Kittens

njeblug Kittens

iOS

Njeblug Kittens punika game kertu quirky sing mbiayai ing tune $ 8.8m ing Kickstarter. sukses sing wis mbantu gawé sawijining nguripake iku menyang game mobile, kang mung minangka fun. bisa dielingake: sampeyan kudu loro pemain karo diinstal ing iPhone sing kanggo malah muter.

Adventures of Mana

Petualangan MANA

Android / iOS

Pembuangan saka Final RPGs Fantasy console wis kathah saka kemungkinan kanggo main game lawas ing seri ing seluler piranti. Adventures of Mana punika remake paling anyar - saka game sing pemain liyane sembrono uga ora ngerti - lan nawakake irisan warni sajarah RPG.

Countdown

Countdown: THE OFFICIAL APP

Android / iOS

Kathah wong muter Countdown ing sofas - dening muter bebarengan ing kepala karo kuis TV. Saiki ana alternatif: game resmi mobile iki, layang lan nomer babak uga conundrums kanggo ngatasi. Kerjane uga, kalebu mode loro-pemain-ing-siji-piranti.

Pocket Mortys

POCKET MORTYS

Android / iOS

Sampeyan bakal ngoptimalake game iki yen sampeyan wis menowo Adult Swim kang Rick lan Morty kartun, nanging seneng newcomers banget. Unashamedly inspirasi dening Pokemon, iku dikempalken karo banyolan sing nyekel lan olahraga versi beda saka karakter Morty.

bab Tanpa wates

ABOUT Tanpa wates

iOS

Arep corak anyar ing game platform? Iki menehi iku: cilik kelet-karakter nganggo lan kapitulungan watara seri bunderan, apa dalan menyang tengah nalika Nyingkiri mungsuh. Iku misale jek angel ing kawitan, nanging sing njaluk digunakake kanggo ing irama, dadi tantangan milutaken.

Pridefest

PRIDEFEST

Android / iOS

Lan njupuk anyar inventive ing strategi kutha-bangunan sing dadi genre menowo ing mobile. game iki, saka account game misuwur Atari, mengeti LGBTQ ing (lesbian, gay, biseksual, transgender lan Queer) masyarakat, ngrampungake karo pameran Pride minangka centrepoints sawijining.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.