Apple emas iPhone 5S isih teken queues ing London

Apple’s gold iPhone 5S is still drawing queues in London
Apple emas iPhone 5S isih teken queues ing London (liwat The Inquirer)

emas GADGET DESIGNER Apple iPhone 5S isih teken queues ing London, senadyan Duwe ical ing Sadeyan sasi kepungkur. We tindak menyang Apple Store ing Stratford Westfield mall London kang ana, ngendi uga saiki gedhe ing iPad Air, ana ...

Meningkat dening Zemanta

Artikel web