review TV Apple: generasi kaping papat kothak streaming wis ora sacara kebak baking

Apple TV review: fourth-generation streaming box is not fully baked
sakabèhé Score3
  • Apple TV wis ora sacara kebak baking. Bagéan video banget, nanging isi wis alangi ing UK. App music miskin, app remot ora bisa lan bit sing mung ora siap.

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “review TV Apple: generasi kaping papat kothak streaming wis ora sacara kebak baking” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 24 November 2015 07.00 UTC

Apple TV anyar janjinipun sesarengan nyariyosaken pengalaman ndeleng televisi-karo app, iTunes lan Siri, nanging ngrasa bgt kaya setengah panggang produk generasi kapisan, ora siji generasi kaping papat.

kothak

The TV Apple anyar iku cilik, kothak ireng nggilap sing lenggah ing TV. Iku ora cukup minangka cilik minangka TV Apple sadurungé, minangka iku rodho katelu, nanging bab ukuran padha saben kothak streaming-media liyane kasedhiya.

Setup

Nyetel munggah cukup suta. Plug ing kabel power lan pancing nganti TV nggunakake kabel HDMI. Salah ora diwenehake ing kothak, sanadyan punika kabel ethernet.

susah, malah yen sampeyan tuku saka Apple Store, Apple TV ora teka wis diatur karo Apple ID. Amazon ora iki karo TV Fire lan Apple ngirim banget.

Sampeyan duwe opsi loro kanggo nyiyapake piranti lunak. Panjenengan bisa migunakake iPad utawa iPhone kanggo persiyapan akun Wi-Fi lan iTunes, utawa kanthi manual ketik katrangan karo remot.

persiyapan basis Remote ana suta, nanging ngetik teks ana siluman. Nggunakake iPad persiyapan kandheg pisanan meaning aku miwiti kabeh liwat maneh. Nanging nalika dianggo iku mung tunyuk cepet saka tablet utawa smartphone ing ndhuwur kothak banjur tindakake pandhuan ing piranti. Limang menit lan wis rampung.

Sawise persiyapan wis rampung, sampeyan lagi ing dhewe. Boten wonten tutorial cepet utawa bantuan lan ana cukup akèh ndhelik ing pemandangan. Contone, pindho nutul tombol "ngarep", kang bener siji karo lambang layar TV ing, njupuk sampeyan menyang menu app bubar digunakake supaya sampeyan bisa pertukaran antarane apps mlaku. Iku dipercaya kanggo kelakon kanggo sampeyan nyoba; Aku sengaja pisanan.

apple tv remot
Sisih ndhuwur remot punika pad tutul lan tumindak minangka siji tombol gedhe nalika dipencet. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Specifications

  • Prosesor: dual-inti A8
  • Panyimpenan: 32 utawa 64GB
  • tampilan: 1080p
  • swara: Dolby Digital 7.1
  • sambungan: 10/100 ethernet, HDMI 1.4, USB-C, ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0
  • Ukuran: 98 x 98 x 35mm

remot

Siri Remote anyar. Wis touchpad ing ndhuwur sing tumindak minangka siji tombol buta. Liyane saka remot wis menu, ngarep lan tombol Siri, kontrol volume lan ngaso / tombol play.

Ngisi karo kabel Lightning nanging adaptor daya ora klebu. Iku ora bisa dikenani biaya saka TV Apple nanging boten wonten cahya utawa apa-apa ing remot ngomong nalika diisi daya.

Iku nyambung menyang Apple TV liwat Bluetooth lan blaster IR kanggo Ngontrol volume ing TV utawa amp, kang kudu kanthi otomatis mung bisa, kajaba sing kudu kanthi manual program iku kaya aku karo Sony amp.

ngusap, ngusap lan liyane ngusap

apple tv remot
Kanggo navigasi antarmuka, geser, pilih app banjur pencet pad tutul mudhun kanggo murub munggah, utawa pilih isi saka beting ndhuwur. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ngusap ing touchpad kurang efisien saka nggunakake pad pituduh. swipes cepet nggulung karo dicokot saka semangat, sampeyan bisa nunyuk salah sisih utawa liyane kanggo mindhah siji langkah kiwa, tengen, munggah utawa mudhun banjur pencet mudhun kanggo milih. Aku katahan pengarepan aku mung bisa menet terus tombol kanggo nggulung ing sadawane dhaptar dawa.

Antarmuka wis inersia dibangun ing. Pindhah driji ing touchpad lan poster film gerakane watara rada minangka yen kursor wis macet ing sadurunge Stingrays pamilih mati kanggo film bebarengan. Iku visual atraktif nanging aku ketemu iku ora nggawe nggunakake sembarang luwih gampang - ing kasunyatan, bener isin pamilihan cepet.

Terus tombol Siri kanggo miwiti munggah kontrol swara. Sampeyan bisa miwiti apps, takon prasaja - kayata: "Apa cuaca kaya?"- Lan search kanggo film lan TV, nanging ora supaya kowe padha nggoleki music utawa tindakan liya.

Dicokot pinter iku risak saka njero macem-macem. Kayata, ngengingi tombol lan matur "Archer" ndadekke munggah kabeh mangsa saka Archer saka nyimpen iTunes lan Netflix ing UK (layanan liyane ing AS). Iku prasaja lan uga dianggo.

searches luwih kayata "Pierce Brosnan film" ngiring dening "Mung sing gedhe-gedhe apik" nuduhake jeru kontrol swara. Kerjane uga.

Manual browsing isi kathah alon lan kurang marem.

Apple plus pihak katelu

apple tv review
Ndhuwur-beting nampilake isi saka app milih, ing kasus iki saka film iTunes, nanging app kayata Netflix bisa nuduhake Sajarah bubar mirsani. Motret: Apple

Content ing Apple TV wis wiyar dipérang dadi iku diwenehake dening Apple lan kuwi pihak katelu. Ing camp Apple akses kanggo nyimpen iTunes kanggo film lan TV, Apple Music utawa perpustakaan iCloud Musik, iCloud Photos lan App Store.

Iku cetha banget nalika miwiti nggunakake layanan Apple sing akeh wong sing durung rampung. Wong-wong sing Apple wis ngginakaken wektu lan manungsa waé ing - film lan TV saka nyimpen iTunes - sing apik banget. Siri uga dianggo, iku lunyu lan yen sampeyan lagi kepasang menyang ekosistem Apple, iku Fantastic.

Nanging app music Apple TV kang dadi dhasar iku mumetake kanggo nggunakake. Iku ngrasa kaya soko saka 2006, nggulung ing sadawane dhaptar massive, ngusap liwat lan liwat karo ora cara kanggo cepet skip utawa search. Siri mung ngandika ora matur nuwun. Aku duwe perpustakaan musik gedhe ing iTunes Cocokake lan njupuk kula, secara harfiah, limang menit kanggo nggulung saka AC / DC kanggo ZZ Top.

Sawise sampeyan wis tak artis tengen, pilihan album nggoleki, nanging skipping trek iku laborious. pilih, gulung, pilih maneh. Boten wonten tombol siji utawa patrap kanggo njaluk sampeyan menyang trek sabanjure. Iku digawe elek amarga sampeyan bisa muter musik ing latar mburi nalika mengkono iku liyane. Sampeyan bisa ngaso lan muter, nanging yen sampeyan pengin ngganti trek sing wis tak dig kabeh cara bali menyang app music.

Aplikasi

Ing bab siji amba Apple TV wis arep iku masyarakat pangembang iOS entrenched. kothak liyane, kayata TV Fire Amazon, duwe apps nanging ora ana liyane wis babak sing Apple TV ora kanggo gawe kanggo nggawe app bespoke iku.

Aplikasi sawetara saka YouTube lan Saiki TV kanggo Netflix - kang nyawiji karo Siri search - kanggo apps shopping, weather app, apps for apa metu lan app kanggo pesenan hotel. BBC iPlayer ora kasedhiya durung. Boten wonten ITV Player, Kabeh 4, Google Play utawa Amazon Perdhana Video.

Dhaptar apps mung kamungkinan kanggo nggedhekake, lan nalika sampeyan ora bisa mungkasi munggah kepingin toko ing TV, iku mung ing tip saka iceberg yen iOS App Store pratondo.

Game

Apple TV babagan kuat minangka iPad Air 2 lan ndhukung game karo tingkat padha saka kualitas grafis. Apple telpon mau "kualitas console"; sawetara kayata Galaxy ing Fire, katon apik. Others game mung cutesy.

Ngontrol nggunakake remot salah siji pengalaman Wii-kaya, swinging remot watara kaya baseball bat contone, utawa ngusap lan hubungan ngeklik. Aku ketemu ora utamané muasake, kepingin darmabakti, tombol responsif kanggo game arcade lan cepet akeh kesel game gerakan.

Sampeyan bisa nyambungake pengontrol pihak katelu kanggo nguripake iku menyang console khusus, nanging ora saben game ndhukung. Ing bab aneh sampeyan bisa nyambung nganti telung pengontrol lan remot, nanging ora luwih saka siji remot, kang ndadekake Wii Tennis analogues metu saka pitakonan. Two-pamuter game kayata Crossy Road, sing ngijini sampeyan kanggo nggunakake iPad utawa iPhone minangka controller liya, padha kaget apik ing partai.

Games biasane download cepet, nanging aku ketemu sawetara game graphically intensif saya kedah download soko. Sadurunge miwiti app, maneh nalika nyoba kanggo ngganti tingkat. Nanging kanthi cepet tak tiring.

apple tv review
Port bledhek ing ngisor remot katindakake nganggo apa iPhone 5 utawa pangisi daya anyar, nanging ana siji ing kothak. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

pengamatan ing Brief

  • Sampeyan bisa nyambungake piranti kuping Bluetooth langsung menyang Apple TV kanggo ngrungokake pribadi.
  • The screensavers - fly-over dawane saka kutha lan mujur nengen ing saindhenging donya, saka London kanggo Hawaii - genuinely mesmerizing.
  • "Ngurangi Wah Seru" mbisakake komprèsi sawetara dinamis, kang tingkat metu prabédan volume antarane swara sora lan sepi lan ndadekake ndalu ngrungokake luwih apik kanggo tanggi.
  • Port ethernet menang metu ing 100mbps. Sambungake liwat Wi-Fi kanggo kecepatan akeh luwih cepet.
  • Siri temenan ngerti lokasi lan pilihan, nanging mekso ing menehi kula weather ing Fahrenheit ora Celsius kanggo minggu pisanan nggunakake.
  • remot ora intuisi. Tamu ora bisa tokoh metu nganti aku diterangno iku pad tutul lan sing wis kanggo pencet ora tutul.
  • Tombol menu tombol bali lan dianggo minangka ora ing Android utawa Windows Phone. Tombol ngarep siji karo logo layar TV ing.
  • Apple Remote app ora bisa karo TV Apple anyar.
  • Musik output ing 5.1 surround swara, ora mung stereo, yen sampeyan duwe sistem surround swara.
  • A tali tangan kanggo remot cumawis, sing kudu yen sampeyan duwe anak lan game gerakan.
  • Boten wonten support 4K, kang ora masalah saiki, nanging uga ing saperangan sabanjure taun.
  • Sampeyan bisa kobongan liwat video utawa musik kanthi ngobahake driji ing remot.
  • Matur "apa durung ngomong" kanggo Siri bakal skip maneh 10 detik lan sijine ing subtitles kanggo video.

Price

Generasi kaping papat Apple TV biaya £ 129 karo 32GB saka panyimpenan lan £ 169 kanggo 64GB saka panyimpenan.

Kanggo comparison, ing TV Amazon Fire karo 4K biaya £ 80 Roku 3 biaya £ 100 lan Google Chromecast £ 30.

Putusan

Apple TV wis ora sacara kebak baking. Bagéan video banget, nanging isi wis alangi ing UK. App music miskin, app remot ora bisa lan bit sing mung ora siap. Duwe nenggo kanggo sisih paling telung taun kanggo nerbitaké TV Apple anyar, kok iku ora ngrampungake?

remot kaya marmite, wong bakal salah siji tresna utawa sengit iku, lan nalika antarmuka katon apik, nemokaké miskin lan ora introduce apa utamané anyar.

App Store kamungkinan kanggo dadi Juru Slameté Apple TV kang. Apa kabeh layanan streaming bakal kasedhiya tetep bakal katon. Amazon Perdhana Video jek dipercaya, sanajan sampeyan bisa Resor kanggo streaming wong liwat airplay saka iPad kanggo Kayata.

Apple TV wis potensial dadi apik tenan, lan paling saka masalah bisa didandani dening nganyari piranti lunak, nanging sapunika iku ing proses sing ora apik minangka saingan luwih murah.

Pros: daya saka App Store, akses kanggo iTunes lan Apple Music, kontrol swara sing apik, kontrol IR kanggo volume, gerakan game

Cons: setengah panggang, app music miskin, Siri ora bisa nelusuri music lan mung iTunes lan Netflix, paling layanan streaming UK ilang, ora kabel HDMI, ora pangisi daya remot

Reviews liyane

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web