Apple 13Ing MacBook Pro (2017) Review

Apple 13in MacBook Pro (2017) Review
sakabèhé Score4.5
  • 13Ing MacBook Pro salah siji saka laptop kuat paling olahan kasedhiya. Ana opsi mesthi luwih murah sing uga banget, nanging ora ana wong duwe cukup kombinasi padha mbangun kualitas, keyboard banget, trackpad massive lan pilihan ekstensif bandar USB-C.

Kanthi kualitas mbangun, keyboard banget lan apik dhowo umure, iki salah siji saka komputer nicest sampeyan bisa tuku - nanging bakal biaya sing


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Apple 13Ing MacBook Pro (2017) review: urip baterei kanggo njaluk liwat dina apa” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 15 November 2017 07.00 UTC

Apple 13Ing MacBook Pro kanggo 2017 saiki wis urip baterei sing cocog daya saka hardware lan kaendahan saka desain, malah yen isih larang banget.

Nalika anyar, redesigned MacBook Pro dibukak taun pungkasan teka karo Kripik relatif lawas - Intel enem generasi inti i5 utawa i7 prosesor lan grafis Integrasi. Nalika kinerja ana biso dibantah nganti par karo mesin padha karo anyar, apik kapitu generasi inti i5 lan i7, siji bab 13Ing MacBook Pro ambruk cendhak ing urip baterei.

A taun ing, versi diubah saka 13Ing MacBook Pro cumawis lan nalika boten ketok wis diganti ing njaba, saiki nerangake karo Kripik generasi Intel kapitu lan versi anyar saka MacOS High Sierra - lan bakal njaluk sampeyan liwat meh dina apa kabeh tanpa daya.

apple macbook review pro
Apple MacBook Pro mlaku High Sierra rawuh keuntungan saka anyar, sistem file luwih cepet. Motret: Apple

MacBook Pro svelte, mesin ayu, kasedhiya ing salaka utawa "papan werna abu-abu" aluminium. Ing 1.37kg iku bab 80g luwih abot tinimbang XPS tutul layar Dell kang 13, nanging bab 160g korek saka Book Microsoft lumahing 2. Iku kekandelan padha mesin Dell ing 15mm sawijining titik paling kandel, nanging luwih tipis tinimbang Book lumahing 2 ing 23mm sawijining titik paling kandel.

Layar iki minangka salah siji sing paling cekap kanggo laptop, karo offline ngarepke apik, padhang lan werna akurasi sing cocog karo ruang werna P3, kang penting yen sampeyan lagi nyoba kanggo ngowahi gambar utawa video. keyboard isih cantik rame ing ngiringake lengkap lan wis sethitik menehi nalika depress tombol, nanging punika akurat, karo aran ngalangi. Aku seneng, nanging sawetara bakal sengit iku.

Tutul Bar isih bakal mbuktekaken divisive, karo sawetara matur slows mudhun, nanging support app for wis thukul dramatically, paling apps dhuwur-profil benefiting saka tombol adat. Ing scanner bekas driji Tutul ID uga dianggo minangka iklan, lan mesthi Kajaba migunani, senajan saiki sing iPhone X nerangake karo karo Face ID iku mbok menawa ngrasa dicokot saka stopgap kanggo rai pangenalan.

big, meksa-sensitif touchpad iku biso dibantah paling apik ing bisnis - sampeyan bakal sumpah iku gerakane thanks menyang Saran tutul, nanging nyoba karo mati daya lan éling ora.

Specifications

  • Layar: 13.3ing LCD 2560×1600 (227 ppi)
  • Prosesor: Intel Core i5 utawa i7 (7generasi th)
  • RAM: 8 utawa 16GB
  • Panyimpenan: 128, 256, 512GB utawa 1TB
  • Sistem operasi: MacOS High Sierra
  • Kamera: 720kamera p FaceTime HD
  • Konektivitas: Intel Iris 650, Wi-Fiac, Bluetooth 4.2, USB-C, Thunderbolt 3, kuping
  • Ukuran: 212.4 x 304.1 x 14.9mm
  • Bobot: 1.37kg

urip baterei maneh

apple macbook review pro
Papat bandar USB-C ing MacBook Pro sing biyak ing saben sisih. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ing 2017 13ing MacBook Pro wis cukup daya kanggo cantik akeh apa sing paling wong bakal pengin banget, nalika anyar MacOS High Sierra Ngartekno kecepatan nganti sawetara fungsi kayata obah file. Iku ing editing video ngarep, foto lan media umum nggawe. Malah dicokot cahya saka editing video ing 4K bakal sampurna diatur, nanging sapa akeh nyoba kanggo nggunakake 13Ing MacBook Pro apa video abot utawa nggawe VR mbokmenawa bakal nemokake terpadu Intel Iris 650 kertu grafis sethitik anemic.

Duwe bilih, iku saged dicokot cahya saka game, ngatur kanggo mbukak XCOM graphically nuntut 2 ing kurang setelan rinci lan résolusi karo tarif ditrima pigura.

Testing model 13Ing TouchBar anyar karo prosesor inti i5 lan 8GB utawa RAM, pangowahan paling gedhe kanggo 2017 urip baterei maneh. Ing 2017 13ing MacBook Pro maringi kula urip baterei rong jam luwih 2016 MacBook Pro iya nalika nggunakake loro MacOS Sierra lan padha karo anyar MacOS High Sierra, tahan mung ing wolung jam antarane biaya nalika digunakake kanggo apa dina kebak. Sing klebu nggunakake layar ing watara 70% padhang lan gadhah antarane lima lan 10 tab mbukak ing loro kedadean saka Chrome, uga Typora kanggo teks, Wire kanggo chatting, Mac Kirim kanggo email, Reeder kanggo RSS feed lan Pixelmator mbukak intermittently kanggo editing gambar nalika dibutuhake.

Sing dandan ngalangi liwat model lawas lan nipping ing buntut jas saka kompetisi, kayata inti kapitu-generasi i7 Dell XPS 13, kang ajeg ngatur mung liwat wolung jam ing kahanan Panggunan padha.

Apa wis ora diganti punika lack of bandar non-USB-C. A taun ing kahanan iku ora beda. Duwe papat bandar USB-C gedhe, utamané lagi kabeh ndhukung Thunderbolt 3 lan bisa ngisi mesin. Nyambungake layar lan peripherals non-USB liyane nggunakake kabel-C nggoleki, nanging ing Ganjil USB-A flash drive, kertu maca utawa sing padha dadi luwih angel. Iku bakal becik kanggo mung duwe mung siji USB-A port.

Price

The 13Ing MacBook Pro karo Tutul Bar diwiwiti ing £ 1.749 (tuku kene). A versi non-Tutul Bar kasedhiya kanggo £ 1.249 (tuku kene).

Kanggo comparison, XPS Dell kang 13 karo layar iso dibandhingke lan 8 generasi inti i5 diwiwiti ing £ 1.329 (tuku kene), Microsoft lumahing Laptop diwiwiti ing £ 979 (tuku kene), nalika Book lumahing 2 diwiwiti ing £ 1,499 (tuku kene).

Putusan

13Ing MacBook Pro salah siji saka laptop kuat paling olahan kasedhiya. Ana opsi mesthi luwih murah sing uga banget, nanging ora ana wong duwe cukup kombinasi padha mbangun kualitas, keyboard banget, trackpad massive lan pilihan ekstensif bandar USB-C.

Anyar Kripik Intel tegese siji saka downfalls saka model sadurungé wis Ngartekno apik. Ing wolung jam saka urip baterei isih cukup adoh becik saka ing paling 10 jam, nanging akeh nyedhaki kompetisi lan bakal mung bab apa karya cahya kanggo dina kebak kanggo paling wong.

Iku isih larang banget, isih kakurangan USB-A port, ana sing isih pitakonan saka apa iku "pro" cukup kanggo profesional lan saiki ana luwih kuat generasi kaping Intel Kripik kasedhiya ing musuh. Nanging 13Ing MacBook Pro isih siji saka komputer nicest sampeyan bisa tuku. Nggunakake iku kesenengan asli, lan kudhu saiki luwih cukup dawa aku bisa rampung karya tanpa sik njongko kanggo plug a.

Pros: ayu, layar gedhe, Tutul Bar, Tutul ID, trackpad massive, lancip lan relatif cahya, USB-C, urip baterei OK

Cons: ora USB-A bandar, ora ethernet, ora bandar tampilan native, ora nganyarke sawise tuku, larang banget

apple macbook review pro
13Ing MacBook Pro katon mbukak gedhe utawa ditutup. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Reviews liyane

Artikel ngandhut pranala affiliate kanggo produk. jurnalisme Kita bebas lan wis tau ditulis kanggo ningkataké produk iki senadyan kita bisa entuk Komisi cilik yen maca ndadekake tuku.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web