Kuatir Punika Thief

Anxiety Is A Thief

Anxiety - Stress .. Time management vital for ...

Wis tau ngalami kuatir? Aku ora bakal ragu-ragu kanggo wong metu saka 100 diwasa nliti, kabeh 100 bakal pitutur marang kowe padha wis ngalami sawetara wangun kuatir.

Kuatir minangka bagean normal orane kita. Ing taun awal saka wong, kuatir lan adrenalin dadi tujuane tetep kita tandha kanggo nyedhak bebaya. Iki katahan kita urip. dina iki, kuatir sing akeh kita aran iku kanggo nanggepi tau nambah Responsibilities dina lan ora Tambah ing jumlah wektu kasedhiya kanggo njupuk care saka Responsibilities sing.

sawetara wong, Nanging, nemu kondisi adoh luwih elek saka kuatir. serangan kuatir, utawa serangan gupuh, lagi asring diarani, Rob individu sing kemampuan kanggo biasane dienggo.

wedi seizes atine, numbing kemampuan mikir lan proses panginten cetha. Padha wedi malah ambegan ing kaping lan kadhangkala Tukang ambegan biasane.

Iki kondisi debilitating. Bisa mbayangno kang gripped dening wedi lan bingung, kanggo titik sing malah ora bisa ngrampungake trip prasaja kanggo nyimpen Grosir? Iku kahanan saben dina kanggo akeh wong diwasa.

Bingung paling ngadhepi dening gupuh stricken individu iku hubungan akeh aran, lan kasekengan kanggo nggayuh metu kanggo wong kanggo bantuan. Umumé banget saka penyakit nyingkirke sabar, lan ndadekake opsi perawatan koyone nonexistent. Seeking perawatan bakal jahat sing padha kanggo ana ing njaba zona comfort saka ngarep, utawa kamar turu.

Asring wong bakal nemu kahanan sing nggawa ing kuatir abot utawa gupuh, lan yen kahanan nyebabake gupuh sing mantun utawa dissipate, supaya ora kuatir. Aku ora ngandel sampeyan bisa mbukak liwat kabeh urip diwasa Panjenengan, lan tau nemu sawetara wangun kuatir heightened.

Yen sampeyan duwe tanggung jawab, anak, gedhe-gedhe tresna, lan kanca-kanca, ana mbokmenawa arep dadi kahanan sing marakké kowé nemu kuatir abot. Sawetara wong tau nemu anggempur. Nanging akeh apa, lan kanggo wong-wong, iku bab fleeting. Nanging saben sapisan ing nalika, wong ngalami kuatir lan gupuh, lan wiwit tuwuh nang wong.

Nganggo urip sing. Kanggo wong iki, Responsibilities prasaja dadi kahanan medeni.

Kabar apik, nyatane mung titik padhang aku bisa ndeleng, ing penyakit, iku kondisi siap treatable karo penyuluhan lan nggunakake Techniques poto-help kalebu semedi, pangobatan entheng, lan biofeedback.

Kapriye individu lan ngijini kanggo njupuk bagéyan ing perawatan dhewe ing dhewe cara kanggo mungkasi kuatir lan gupuh.

Sawise individu wiwit aran lagi ing kontrol sing urip, maneh, sing malah nyedhaki banishing kuatir akeh banget lan gupuh.

Wiwit serangn saka penyakit iki worsened dening yakin individu ing kasekengan ngontrol urip saben dina sing, reestablishing kontrol pancen perlu.

Meningkat dening Zemanta