Amazon Kindle Paperwhite 2015 review: ing sharpest lan paling durung

Amazon Kindle Paperwhite 2015 review: the sharpest and best yet
sakabèhé Score5
  • Sedulur Paperwhite anyar Amazon kang paling durung. cahya, gampang kanggo terus lan nggunakake, nalika layar salah siji saka layar e-paper crispest aku wis weruh. Iku ndadekake maca kesenengan lan aku maca maneh saka aku biasane.

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Amazon Kindle Paperwhite 2015 review: ing sharpest lan paling durung” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 23rd June 2015 06.00 UTC

Sedulur anyar Amazon penerbitan versi dianyari Paperwhite sawijining, saiki karo crisper lan luwih gampang kanggo maca layar karo kaping pindho nomer piksel.

The Paperwhite punika Sedulur midrange, ngisor ndhuwur-of-the-line £ 170 Voyage sing janjinipun saben lonceng lan singsot, lan ndhuwur £ 50 Sedulur dhasar. Nanging wis Amazon dipangan menyang kauntungan Voyage dening menehi Paperwhite anyar Layar Résolusi e-paper padha sawijining kapal penggedhe?

desain monochromatic prasaja

Amazon Kindle Paperwhite review
mburi ndadekake layar e-paper katon putih lan luwes liwat 24 tingkat. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Saka njaba iku angel kanggo ndeleng apa sing diganti. Iku desain layar-fokus padha. bali wis dijamin ing plastik alus-tutul, ngelmu kebatinan 'ngarep harder lan rada luwih werna abu-abu saka generasi sadurunge.

Ana ora tombol loro saka tombol daya sing ana ing pojok ngisor - demek njupuk care saka liyane. Gesek utawa tutul sisi tengen kanggo nguripake kaca, kiwa kanggo bali. Tutul ndhuwur kanggo njaluk setelan menu lan owah-owahan, nyetel mburi utawa pilih buku anyar.

Yen sampeyan wis tau digunakake Sedulur utawa e-maca liyane bakal langsung menowo.

Layar 6in fokus. Wis kaping pindho nomer piksel lan Kapadhetan layar 88 liyane piksel saben inch (PPI) saka ing Paperwhite generasi sadurunge ing 300PPI, kang ngelingke nalika maca teks. Kanggo comparison Sedulur murah beyo £ 49 wis layar 6in karo 167PPI, kang noticeably kurang cetha.

Lampu ngarep ndadekake kaca katon putih, kang ngendi jeneng sawijining rawuh saka, lan bisa kanthi manual diatur saka saestu banget padhang kanggo banget Dim kanggo maca ing peteng. mburi malah tengen kaca, nanging banget ngisor kaca katon rada grayer.

Iku layar paling tau cekap kanggo Paperwhite ing, lan nalika iku cocog Sedulur paling larang, ing £ 170 Voyage, kadereng piksel iku ora cukup kualitas dhuwur.

Specifications

  • Layar: 6ing e-paper (300ppi)
  • Ukuran: 169 x 117 x 9.1 mm
  • Bobot: 205g (3G versi 217g)
  • Konektivitas: Wi-Fi (3G pilihan)
  • Panyimpenan: 4GB
  • Urip baterei: dirating kanggo kira-kira 21 jam maca

fonts anyar lan fitur

Amazon Kindle Paperwhite review
Font Bookerly dibangun dadi luwih gampang kanggo maca ing layar. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Amazon wis font anyar kanggo Kindles disebut Bookerly, kang dirancang kanggo maca ing layar tinimbang kaca dicithak, lan fitur Formal anyar. Gabungan padha supaya maca ing layar luwih gampang saka nggunakake klasik kayata Alpen. Aku ketemu mripat-galur ora masalah, malah sak mau maca dawa - iku kanggo kula maca ing layar ing smartphone utawa tablet.

Amazon X-ray, notasi, tembung dipikir-up lan kemajuan pratondho, kang pitutur marang kowe carane akeh maneh iku bakal nggawa sampeyan rampung bab, kabeh nambah nilai lan kapentingan kanggo pengalaman maca.

Terus driji ing tembung utawa jeneng lan konteks kothak informasi sensitif njedhul munggah, kang utamané migunani kanggo istilah disingkat, singkatan utawa karakter sing d lali bab.

Luwih cepet lan luwih 21 jam

Amazon Kindle Paperwhite review
Lali karakter? Fitur X-ray nggampangake kanggo nglacak sing sing. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The Paperwhite anyar uga rada luwih cepet lan luwih gelem ngrungokake nalika navigasi antarmuka saka generasi sadurunge. Iku ora nandingi tablet premium, nanging ngrasa snappy kanggo e-maca.

The Paperwhite abot 205g, punika 9.1mm nglukis lan gampang kanggo terus ing tangan siji. Nguripake kaca karo layar demek gampang nganggo rong tangan, kurang luwih karo siji - tombol ing sisih tengen- lan sudhut kiwa-tangan kanggo kaca nolèh bakal becik.

Amazon claims Paperwhite luwih kanggo nganti enem minggu maca 30 menit dina (21 jam ing total) karo padhange disetel kanggo 10 kejaba 24 tingkat. Sing rong minggu kurang saka Paperwhite sadurungé karo setelan padha, but easily long enough to finish a book or two.

I managed to finish two 400-page books with airplane mode on before needing to recharge the Paperwhite. Leaving the Wi-Fi and 3G connectivity on drained the battery more quickly.

Price

Amazon Kindle Paperwhite review
The black soft-touch back is easy to grip but picks up dust. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The Kindle Paperwhite 2015 costs the same as the previous generation at £109.99 for a Wi-Fi only version with special offers, which puts adverts on to the lockscreen for books and other bits.

A version with 3G is also available costing £169.99, while removing the ads costs £10. It is currently available for pre-order shipping on 30 Juni.

Putusan

Sedulur Paperwhite anyar Amazon kang paling durung. cahya, gampang kanggo terus lan nggunakake, nalika layar salah siji saka layar e-paper crispest aku wis weruh. Iku ndadekake maca kesenengan lan aku maca maneh saka aku biasane.

It’s not a giant leap over last year’s Kindle Paperwhite or the first one, but is a substantial improvement over Amazon’s basic Kindle and is arguably better than most other similarly priced rivals.

It also isn’t quite as good as the Voyage, which is still my favourite e-reader, but it is £60 less expensive.

The Paperwhite is therefore for someone who is an extensive book reader, would like access to Amazon’s large library and doesn’t mind being locked into it, but can’t stomach paying much more than £100 for a single-use device. For that purpose, it is excellent.

Pros: layar gedhe, easy to use, look-up and X-ray features are great, even backlight, large range of accessories, extensive book store

Cons: relatively expensive for a single-use device, no automatic adjustments of the backlight, no page turn buttons

Amazon Kindle Paperwhite review
Words, acronyms, abbreviations and footnotes are all accessed by just holding a finger over the letters. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Reviews liyane

Amazon Kindle Voyage review: expensive but top quality e-reader

Kindle Paperwhite review: front-lit screen makes reading a pleasure

Tesco Hudl 2 review: akèh tablet kanggo dhuwit

Apple iPad mini 3 review: a touch more of the same

Samsung Galaxy Tab S review: a rival for the iPad?

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.

Artikel web