Amazon Fire tablet review

Amazon Fire tablet review
sakabèhé Score4
  • Aku pangarepan banget kurang saka £ 50 tablet. Nanging Amazon Fire bang mau kabeh. Iku bener cukup apik banget carane-sampah iku nalika biaya supaya sethitik.

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Amazon Fire tablet review: akèh tablet kanggo mung £ 50” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com on Thursday 12 November 2015 07.00 UTC

Amazon kang paling anyar kurang biaya Fire nyuwun pitakonan: bisa tablet sing mranata sing bali mung £ 50 saben, utawa tuku limang lan njaluk siji free, dadi apa apik ing kabeh?

Iku versi kaping lima saka tablet Fire asli, kang pisanan dibukak ing 2011 minangka upaya Amazon kang kanggo undercut Apple iPad lan gawé tablet kurang biaya-kanggo ngakses buku lan layanan video.

dhasar

Amazon Fire tablet review 2015
A ora-frills matt ireng awak plastik. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

nglukis, chunky lan kuat gambaran paling saka tablet Fire. Dijamin ing plastik ireng tekstur, abot 313g, liwat 1cm nglukis lan ngrasa abot ing tangan.

Iku ngrasa kaya iku bisa njupuk utawa loro ngalahake tanpa masalah. Amazon claims tablet Fire kaping pindho minangka awet minangka Apple iPad Air 2 ing "test Tumble" perusahaan. Aku uga bisa pracaya, nanging sawijining ukuran cilik mbokmenawa muter bagean amba ing.

Speaker ing mburi cukup banter nonton video nalika genggem, nanging ora banter utawa cetha cukup kanggo nonton video nalika mesin ngumbah wis arep full-pelt ing pawon.

Surem

Amazon Fire tablet review 2015
Layar 7in ora HD. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Layar 7in ora HD. Wis resolusi 1024 x 600 piksel, kang ing ngisor iki resolusi minimal 720p kanggo HD. Iku uga wis Kapadhetan piksel relatif kurang saka 171 piksel saben inch - iku ora iPad nanging uga kurang saka enem biaya.

Nanging layar iku kaget apik kanggo rega. Iku akal padhang, wis offline ngarepke apik lan mawerna-werna, malah yen cemeng sawijining dicokot werna abu-abu. Nanging ora duwe sensor cahya sekitar, supaya sampeyan bakal kudu nyetel manual kanggo ora lamur dhewe ing wengi, lan iku ora persis asri.

Ora ala banget kanggo nonton video utawa muter game, nalika iku passable kanggo buku wacan.

Specifications

  • Layar: 7ing (1024 x 600) LCD (171ppi)
  • Prosesor: 1.3Kg kotak-inti
  • RAM: 1GB of RAM
  • Panyimpenan: 8GB; Slot microSD uga kasedhiya
  • Sistem operasi: Fire OS 5 adhedhasar Android 5 Citra
  • Kamera: 2Kamera mburi MP, 0.3MP kamera ngarep-madhep
  • Konektivitas: Wi-Fi, Bluetooth
  • Ukuran: 191 x 115 x 10.6mm
  • Bobot: 313g

Game, apps lan film sing nggoleki

tablet Amazon Fire
Tablet Fire wis 5GB saka user spasi diakses ing Papan, karo slot kertu microSD kanggo nambah liyane. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Prosesor Fire tablet kang 1.3GHz lan 1GB RAM sing ora arep kanggo nyetel ban donya, nanging padha kaget saged testing sandi. Tablet iki ora utamané sprightly ing operasi, sanadyan iki iku sithik-kapenuhan.

Videos dimuat lan diputer sakcepete, game padha Gamelan kanggo bagéan sing paling, kalebu graphically intensif game kang sadulur tablet kang ageng Fire HD 10 klelep. Games kayata Monument Valley njupuk maneh kanggo mbukak saka iPad, lan ngoper antarane apps mlaku ana sethitik sluggish saka wektu kanggo wektu, nanging apa sing banget infuriating.

baterei langgeng kanggo watara limang jam puter maneh video karo layar diuripake nganti padhang maksimum, maneh karo Dim sethitik. Ngisi daya alon, njupuk luwih saka limang jam kanthi ngisi. The Wi-Fi lan Bluetooth makarya sing bisa nyana. A slot kertu microSD kasedhiya kanggo nambah panyimpenan.

Fire OS 5

tablet Amazon Fire
Lack saka sensor cahya sekitar tegese imbuhan manual saka mburi perlu, utamané ing suryo srengenge padhang utawa ing soré. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Tablet Fire nganggo versi padha Amazon Android 5.1.1 basis Fire OS minangka Fire HD 10. Iku ndadekake njupuk kanggo isi lan game cepet lan gampang.

Iku mung nduweni akses menyang Amazon nyimpen app, Nanging, kang tegese sampeyan sing winates ing pilihan saka aplikasi lan game dibandhingake Google Play Store. Paling, nanging ora kabeh app ndhuwur kasedhiya, minangka streaming layanan video kayata Netflix.

Fire uga wis layanan Underground Amazon, kang nawakake app for free karo free tumbas ing-app, yen langganan Perdhana layanan perusahaan.

Sing bisa nyana, integrasi Amazon video dhewe, music, buku lan layanan Shopping banget.

Kamera

tablet Amazon Fire
Kamera surem, mung cukup tenan kanggo Snapchat apik. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Kamera 2 megapiksel ing mburi iku elek. Iku mrodhuksi gambar saka bab kualitas padha lan rinci minangka kamera CCTV, lan ora siji sing apik. Kamera VGA selfie punika marginal luwih, nanging sing ora ngandika kathah.

Price

Amazon Fire biaya mung £ 50 lan kasedhiya ing rada ridiculous "tuku limang njaluk siji free" (BFGOF) tawaran. Tablet nerangake karo iklan ing layar kunci, Nanging, lan njabut biaya £ 10.

Paling cedhak tablet branded saka Samsung utawa Asus munggah biaya £ 70.

Putusan

Aku pangarepan banget kurang saka £ 50 tablet. Nanging Amazon Fire bang mau kabeh. Iku bener cukup apik banget carane-sampah iku nalika biaya supaya sethitik.

Iku ora tablet Fantastic dening sembarang babagan saka bayangan. Layar resolusi rendah, baterei ora let sing dawa, kamera sawijining woeful, iku abot lan chunky lan iku mung nduweni 5GB saka panyimpenan internal diakses kanggo pangguna.

Iku ora iPad utawa malah Nexus 7, nanging mirah lan nyenengake 7in tablet sing ngrasa kaya bakal punika lan pancene ora Matter yen ora amarga sampeyan bisa mung tuku siji liyane.

Iku mung tenan ndadekake pangertèn yen langganan layanan Perdhana Amazon kang kanggo video, buku lan app, nanging ing £ 50 iku tuku rangsang.

Pros: mirah, video Amazon, buku lan layanan music, slot kertu microSD, ngrasa awet

Cons: Layar kurang-res, heavy, chunky, kamera miskin, njupuk abad kanggo ngisi, urip baterei ora Fantastic

tablet Amazon Fire
Tablet njupuk liwat limang jam kanggo ngisi liwat microUSB. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Reviews liyane

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.

Artikel web