perawatan Alzheimer nyedhaki minangka inflammation otak ditampilake dadi tombol

Alzheimer’s treatment closer as brain inflammation shown to be key

Study nuduhake memori lan tindak tanduk masalah inflammation-ngurangi kimia ngalangi ing clurut diseased, mundhakaken ngarep-arep kanggo perawatan manungsa


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “perawatan Alzheimer nyedhaki minangka inflammation otak ditampilake dadi tombol” ditulis déning Ian Sample editor Ilmu, kanggo Guardian ana 8th Januari 2016 00.05 UTC

Ilmuwan duwe ngarep-arep seger kanggo perawatan lan Alzheimer sawise nyobi kanggo nyuda inflammation ing pemikiran mouse diseased memori nyegah lan masalah tindak tanduk ing kéwan.

penyakit Alzheimer wis dawa wis disambung kanggo gangguan ing sistem imun ing otak kang, nanging riset paling anyar kanggo nambah bukti sing inflammation ing otak ora dadi luwih disebabaké déning penyakit, nanging punika driver saka kelainan.

Peneliti ing Universitas Southampton sinau jaringan saka pemikiran manungsa sehat lan wong kena pengaruh saka penyakit Alzheimer. Padha ketemu sing pemikiran Alzheimer wis sel liyane imun, dikenal minangka microglia, saka pemikiran sehat.

Ilmuwan sabanjuré nyawang microglia ing clurut sing wis dikembangke kanggo berkembang kondisi sing meh podho penyakit Alzheimer. Ing seri nyobi kacarita ing Jurnal Brain, tim nyuntikaken clurut karo kimia sing mandheg nomer microglia saka akeh banget dhuwur.

Ing clurut ditambani, penyakit nyebabake sel otak ajeg ilang sambungan sing siji karo liyane. Nanging dianggep clurut katahan sambungan sel syaraf lan wis memori kurang lan masalah tindak tanduk. Saiki, perawatan maintained tingkat normal microglia needed kanggo sistem imun otak sehat. Ing perawatan ora, Nanging, mungkasi mbangun munggah saka karakteristik plaques amyloid ing pemikiran kéwan '.

Diego Gomez-Nicola, sing mimpin sinau, ngandika nyobi padha "minangka cedhak bukti kita bisa njaluk" sing inflammation lan microglia padha penting kanggo kemajuan saka penyakit Alzheimer. Tim saiki niat kanggo bisa karo industri farmasi kanggo golek tamba cocok sing bisa dites ing manungsa. Ing kimia tartamtu kanggo clurut tumindak ing sawijining reseptor ketemu ing lumahing microglia disebut CSFR1.

"Iki kertas banget macem lan sehat lan kuat saka klompok kajiang ilmuwan,"Paulus ngandika Morgan, direktur Cardiff University kang Systems Kakebalan University Research Institute. "Panemon mundhakaken prospek nyata nargetake aktifitas CSFR1 kanggo nyandhet pangembangan dimensia sing karo pratandha wiwitan penyakit Alzheimer. Amarga obat-obat sing nyandhet aktifitas CSFR1 wis ing Clinic kanggo aplikasi liyane, iki bisa dadi achievable akeh luwih cepet saka wiwit ngeruk karo tamba anyar. "

Mark Dallas, a neuroscientist ing Universitas Reading, ngandika panemon bisa nerangake apa obatan dirancang kanggo nambani Alzheimer wis dadi adoh wis kasil.

"Nalika riset ilmu dhasar iki menehi bukti kuwat, tantangan saiki bakal berkembang obat-obatan kanggo wong dimensia. asring banget, iki wis dadi sandhungan ing ngowahi pengamatan ing laboratorium menyang therapy dienggo.

"excitingly, Panjenengan Nanging nyorot avenues anyar kanggo riset manfaat lan strengthens cilik kanggo nargetake jinis sel liyane ing otak ing perang nglawan Alzheimer,"Kang ditambahake.

Simon Ridley, direktur riset ing Alzheimer Research UK, kang co-mbiayai sinau, ngandika: "Research kaya iki penting ana saiki ora pangobatan sing bisa mungkasi utawa alon ing kemajuan saka penyakit Alzheimer ing otak."

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

21338 1