$4 Indian Smartphone 'Bakal kapal Minggu iki’

$4 Indian Smartphones ‘Will Ship this Week’

Ultra-mirah Ringing Bells Freedom 251 telpon Android sadurunge panginten kanggo dadi scam bakal kapal ing kumpulan saka 200,000 - Nanging perusahaan bakal nggawe mundhut ing saben peralatan kanggo telpon


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “$4 Smartphone Indian 'bakal kapal minggu iki'” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 27th Juni 2016 10.53 UTC

Ing $4 telpon Indian sing sawetara pikiraken bisa tau materialize kabaripun ora ana, nanging mung amarga wiwitan prodhuksi iku nggawe mundhut ing saben siji.

The Ringing Bells Freedom 251, pisanan announced ing rega £ 5, ketoke disetel kanggo kapal minggu iki kanggo pelanggan sing preordered telpon ing Februari kanggo - ($3.70 utawa £ 2,77). Ing rega - siji perusahaan Originally pledged - iku wis rusak Rs wiwitan Indian 150 ($2.2 utawa £ 1.65) ing saben smartphone.

ngedegaken Ringing Bells lan eksekutif mohit Goel marang ing Indian Express: "Kita bakal mundhut, nanging aku seneng sing ngimpi nyambungake India deso lan miskin minangka bagéan saka India Digital lan Priksa ing gagasan India wis kawujud kanthi Freedom 251. "

3G Android 5.1 smartphone layar 4in, 8-kamera mburi megapiksel, 3.2-kamera selfie megapiksel, prosesor 1.3GHz, 1GB of RAM lan 8GB saka panyimpenan, karo slot kertu microSD kanggo nambah liyane.

Perusahaan ngandika iku wis meh 200,000 251s Freedom siap kanggo kapal, karo plans kanggo mbukak munggah pesenan maneh ing mangsa cedhak lan kapal 200,000 handsets sasi, senajan tanggal ora telpon wis digawe kasedhiya kanggo nliti.

wiwit Februari, Ringing Bells wis ngadhepi nambah skepticism. Ing Bukak saka telpon perusahaan nuduhake mati mestine "prototype", kang nguripake metu dadi Smartphone digawe dening produsen Indian liyane karo iklan dijamin.

A diselidiki pemerintah mimpin kanggo gropyokan kantor perusahaan liwat tax lan lack of sertifikat kanggo piranti karo pengatur telecoms negara kang. Ringing Bells uga dipuntudhuh saka mbeling lan kaancam tuntutan hukum liwat rebranding saka Adcom Smartphone.

Apa Ringing Bells bisa kapal Android smartphone digunakake kanggo pelanggan ing 30 Juni minangka ngrancang, iku bakal dadi cukup prestasi, sanajan apa wiwitan sing bisa nyonggo rusak £ 330.000 sasi ing jadwal kintunan sawijining ngrancang tetep bakal katon.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.

Artikel web