30 gagasan hadiah natal kanggo bocah-bocah tech-savvy

30 Christmas gift ideas for tech-savvy children

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “30 gagasan hadiah natal kanggo bocah-bocah tech-savvy” iki ditulis dening Stuart Dredge, kanggo theguardian.com ana 26th November 2015 07.00 UTC

Kanggo tuwane looking kanggo hadiah anak sing adoh saka urip online, ana kathah nyoto, inventive, produk fisik pendidikan lan / utawa nglipur metu ana kanggo anak tech-savvy saka 2015.

Apa sampeyan tiyang sepah, carer, relatif utawa kulawarga kanca - lan apa wae rega sawetara - sampeyan lagi direwes nalika nerangake presents-related tech taun. Kene sawetara conto paling apik.

Amazon Fire Kids Edition HD
Amazon Fire Kids Edition HD

1. Amazon Fire HD Kids Edition Tablet (£ 100)

Yen anak sing saya nyoba kanggo njaluk tangan ing tablet, bisa nggawe pangertèn kanggo tuku mau dhewe - karo aturan cocok bab carane akeh padha nggunakake, mesthi. tablet anak-fokus Amazon kang uga worth dipikir. Kanggo £ 100 sampeyan njaluk piranti nippy karo kasus rubberised chunky kanggo nglindhungi saka irungnya - karo Fire Amazon for Kids Unlimited £ 3.99-a-sasi langganan bundling apps, buku lan game.

review Full saka Fire HD Kids Edition

Coding kanggo Wiwitan Nggunakake Scratch.
Coding kanggo Wiwitan Nggunakake Scratch.

2. Coding kanggo Wiwitan Nggunakake Scratch (£ 13)

Usborne wis buku anak bab program wiwit taun 1970-an pungkasan, lan release paling anyar mathuk rapi menyang warisan nggoleki. Kitab fokus ing Scratch, lingkungan program visual sing digunakake ing sawetara akeh sekolah British introduce dicekel bocah kanggo werna. Iku introduksi diakses, lumampah anak liwat kerja sadurunge njupuk mau miwiti ing sawetara fun proyèk kanggo babagan sing skills.

Interview: Usborne kang Lisa Watts ing memulang anak kode

Minecraft Stop-Motion Movie nitahake.
Minecraft Stop-Motion Movie nitahake.

3. Minecraft Stop-Motion Movie nitahake Animation Studio (£ 30)

Mayuta-yuta anak tresna muter Minecraft, uga nonton video online sing digawe nggunakake kanthi YouTubers kaya Stampy lan Diamond Minecart. kit iki saka Mattel yakuwi kanggo nguripake dicekel bocah dadi storytellers blocky dhéwé, sanadyan. Iku pesawat peraga lan karakter mini-tokoh sing bisa disusun, banjur pindhah nggawe film mandeg-gerakan nggunakake (free) app kanca kanggo Android utawa iOS.

Haynes Mbangun V8 Engine Piyambak
Haynes Mbangun V8 Engine Piyambak.

4. Haynes Mbangun V8 Engine Piyambak (£ 40)

Carane akeh tuwane modern aran saestu ing ngarep nalika peering menyang innards montor? Mbok menawa iku wektu kanggo olahraga anak kita. kit iki saka perusahaan konco pandom mobil misuwur engine bensin V8 kanthi fungsi, kang anak bisa mbangun saka ngeruk. Sumunar dihubungake narik lan swara direkam saka bab nyata sing klebu.

The Incredible intergalactic Journey Home
The Incredible intergalactic Journey Home.

5. The Incredible intergalactic Journey Home (£ 20)

Iki ora gadget: minangka adoh minangka anak sing kuwatir, iku mung buku print. Nanging teknologi konco sing pemandangan. First, amarga iku pribadi kanggo jeneng anak kang, Dipuntedahaken saka publisher Lost buku pisanan My Name kang The Little Boy / Girl Sing Ilang Kang / Jeneng Dheweke. nanging sareh, amarga alamat digunakake kanggo nggawe kaca final peta satelit saka omahmu dhewe. Watch jaws anak kang nyelehake nalika padha éling.

Interview: Ilang My Name ngandhani $ 9J pendanaan dongeng

SAM Science Museum Penemu Kit
SAM Science Museum Penemu Kit.

6. SAM Science Museum Penemu Kit (£ 100)

Micro-electronics bisa nggawe mbalek maneh ing sawetara sekolah, nanging njupuk tangan-karo hardware isih bisa intimidating kanggo anak. The Science Museum kang Penemu Kit yakuwi kanggo nggawe liyane diakses, karo kothak sensor lan buzzers sing bisa disambungake kanthi nirkabel lan kontrol liwat app kanca. Five proyèk, saka ngirim kode Morse kanggo muter mesin drum, sing klebu.

Kit PlayOsmo Bag
Kit PlayOsmo Bag.

7. Kit PlayOsmo Bag (£ 70)

Osmo wis aksesori iPad ngarahke ing 5-13 taun-tuwone, karo basa sing tablet stands ing, lan pangilon sing nempel kanggo sawijining ndhuwur kanggo nguripake Tabel menyang "lapangan muter". Tegese anak bisa manggonake nomer utawa huruf kothak diwenehake, bêsik puzzle kayu-kayuan utawa gambar sing dhewe ing ngarep saka iPad kanggo muter learning lan kreatifitas game Osmo kang. Wis persil saka potensial kanggo expansion mangsa.

Kids Boom
Kids Boom.

8. Boom Kids Coloud headphone (£ 25)

Yen anak sing blasting Justin Bieber, One Direction utawa Cradle of uwuh Taylor Swift ing sampeyan, iki warni liwat kuping headphone uga mung ing bab kanggo tetep Natal tentrem. Lagi cahya nanging aran kaya padha bisa njupuk dakcekel a, lan fitur paling narik kawigaten kanggo tuwane uga kontrol volume dibangun ing sing ngijini sampeyan kanggo matesi sora anak muter musik sing.

World of Warriors: A New Hero
World of Warriors: A New Hero.

9. World of Warriors: A New Hero (£ 7)

Ora Piece saka teknologi, nanging rodo novel adhedhasar game mobile: Mind World history-tema Candy kang Warriors, kang kaya perusahaan padha kang Moshi Monsters, judhulé inang dagangan ing wektu kanggo Natal 2015. Dadi bisa game mobile tenan kasurung anak kanggo maca? Adhedhasar rasa seneng anak lanang loro sandi 'saka A New Hero, ya. Iku sing dongeng makarya babagan sawetara karakter tombol game, kang ngrasa kaya crita sing tepat tinimbang lancip promosi muter-mati.

Interview: Mind wuwus Candy World of Warriors

Tiggly Liyane
Tiggly Liyane.

10. Tiggly Liyane (£ 25)

tablet aksesoris liyane, wektu iki kanggo bocah enom - lan nggarap tablet Android uga iPads. Apa njaluk Panjenengan 25 apa pesawat fisik huruf - limang aksara swara - kang sing dikenali dening apps Tiggly nalika diselehake ing layar demek tablet. Iku apps - Tiggly Doctor, Tiggly Story Maker, Tiggly Submarine lan anyar Sesame Street Alphabet Kitchen Reading - sing free, nggunakake aksara kanggo anak laku phonics, kemampuan ngatasi masalah lan tembung skills bangunan, antara liya.

stargazer Lottie
stargazer Lottie.

11. stargazer Lottie (£ 20)

Menehi "pinter" Barbie boneka sing miss ing latar privasi? Stargazer Lottie bisa dadi alternatif menarik. karakter sawijining astronom kanthi teleskop dheweke dhewe lan sandhangan jumbuh-anget kanggo wengi-wektu stargazing. Apa liyane, Edo dheweke wis makarya karo European Space Agency, kang wis dibukak situs kanca kanggo kasurung anak kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab langit ndhuwur.

Marbotic Smart Huruf
Marbotic Smart Huruf.

12. Marbotic Smart Huruf (£ 50)

aksara More dirancang kanggo digunakake karo tablet - iPad mung ing kasus iki, saiki - karo Marbotic nyediakke worth kabeh aksara saka aksara kayu demek-ditepungi. Mulai minangka project Crowdfunding Kickstarter, Smart Huruf bakal loro apps kanca nalika padha menyang ing sale in awal Desember - Alphamonster lan Vocabubble - karo liyane ing ngisor iki ing 2016. A corak modern apik ing teka-teki kayu-layang.

Tutul Board Starter Kit
Tutul Board Starter Kit.

13. Tutul Board Starter Kit (£ 95)

More mikro-electronics karo kit, kang campuran kabel lan klip alligator karo papercraft tradisional - stiker, cutouts lan Stencils sing klebu ing kothak. inti punika nyata Board Tutul: komputer Arduino karo 12 elektrods, sing bisa disambungake nggunakake "Paint elektrik" - Paint conductive sing bisa dicet ing kanggo bahan kanggo nguripake menyang sensor. Telung proyèk sing disaranake ing kothak, karo luwih inspirasi ing situs resmi.

Hello Ruby: Adventures in Coding
Hello Ruby: Adventures in Coding.

14. Hello Ruby: Adventures in Coding (£ 11)

Ngarahke ing bocah lanang lan wadon Alike, Hello Ruby brainchild saka pangembang Finnish Linda Liukas, sing wungu $ 380k ing Kickstarter ing 2014 kanggo crowdfund dheweke buku piwulang dhasar program kanggo anak. Ruby punika lintang saka buku, kang setengah crita lan setengah aktivitas-related werna. Luwih saka mulang basa tartamtu, iku fokus ing pikiran komputasional: bejat mudhun tugas menyang langkah, menthelengi pola lan liyane.

Interview: Linda Liukas ing inspirasi kanggo Hello Ruby

Makhluk shake Paper
Makhluk shake Paper.

15. Makhluk shake Paper (£ 20)

Shake Boca iku salah siji sing paling inventive, gawe app anak Creative ing donya, karo karakter animasi sawijining quirky Duwe remen yuta anak ing taun anyar. Makhluk shake Paper ora app, sanadyan: iku "play pesawat" bagean critter warni digawe saka kertu, kang anak bisa Slot bebarengan Nanging padha kaya nggawe karakter dhewe.

Interview: plans shake Boca kanggo njaluk menyang video online

Printer Da Vinci Junior 3D
Printer Da Vinci Junior 3D.

16. Printer Da Vinci Junior 3D (£ 300)

Sehat-sehat, 3printer D mungkin ora ing ndhuwur dhaptar Natal presents kanggo paling tuwane - supaya piyambak ing modal sing - nanging kanggo sing kepingin supaya anak sing ngeculke ing teknologi ahead saka wong akeh, ing Da Vinci Jr worth cobi. Iku janjinipun supaya loro kalibrasi model liyane Komplek, lan wis masyarakat online dhewe kanggo anak kanggo golek designs 3D menarik kanggo print.

Kano Kit
Kano Kit.

17. Kano Kit (£ 90)

wiwitan British Kano liya perusahaan nyoba kanggo njaluk komputerisasi anak - lan ing kasus iki, padha mbangun komputer piyambak. piranti sawijining adhedhasar paling anyar komputer Raspberry Pi, ditambah karo keyboard padhang oranye lan software kanggo njaluk anak nggawe music, program lan malah fiddling bab karo Minecraft. uga anyar: a £ 110 "layar kit" kanggo anak kanggo mbangun tampilan hotspot dhewe.

Review: apa kaya nggawe komputer Kano karo dicekel bocah

EE Robin
EE Robin.

18. tablet EE Robin (£ 30 + contract saben wulan)

Alternatif kanggo Amazon Fire HD Kids Edition (utawa pass-ing iPads) iku operator EE seluler Robin, kang dibukak ing Oktober. Iku sing tablet Android sing isa arm karo app, game lan e-buku, uga akses gratis menyang (banget) layanan Hopster, kang nganggo sandhangan anget streaming TV nuduhake karo mini-game pendidikan. Parental Controls lan sistem web nyaring sing uga klebu.

Stampy kang Book Apik banget
Stampy kang Book Apik banget.

19. Stampy kang Book Apik banget (£ 8)

Yen sampeyan duwe anak sing tresna Minecraft lan YouTube, sampeyan bakal wis ngerti kabeh babagan Stampy - aka British YouTuber Joseph Garrett. Duwe kesengsem luwih saka 6.6 yuta pelanggan kanggo saluran kang, taun iki kang dibukak buku pisanan karo publisher Egmont. Iku dicampur kartun, Mrikso, facts about Stampy lan kanca-kanca kang, lan kegiatan gagasan - plus resep cake - karo kathah referensi kanggo pembuangan enom kanggo Titik. Luwih saka mung awis-in taunan.

Interview: saka Minecraft kanggo buku, apa Stampy iya sabanjuré

Dot lan Dash
Dot lan Dash.

20. Dot lan Dash werna robot (£ 130)

werna More kanggo dicekel bocah - tema amba ing 2015 - Kajaba wektu iki ana sepasang robot rotund kanggo. Dot iku salah siji piranti nulis ing tengen sing katon kaya webcam a, nalika Dash iku kanca sawijining luwih, saged Rolling sak kamar. Loro-lorone sing kontrol dening stringing bebarengan pamblokiran kode ing app kanca, kang Yahoo kanggo mulang anak pisanan skills program.

Bisa robot programmable Dot lan Dash mulang dicekel bocah kanggo kode?

Techair Universal Tablet Case for Kids.
Techair Universal Tablet Case for Kids.

21. Techair Universal Tablet Case for Kids (£ 25)

Punapa mawon tablet anak sing nggunakake - uga, anggere iku siji 10.1-inch, senadyan versi pitu-inch uga kasedhiya - cilik iki salah siji saka gagasan sing paling apik kanggo nglindhungi iku. Ora mung amarga iku bakal nylametaké panjenengan saka dreaded layar-crack yen piranti dropped ing lantai. Titik sade kene iku sanjabane kasus iki ngilangke-resik, karo nyerat washable kasedhiya kanggo anak kanggo scribble doodles dhewe ing cilik lan werna ing.

Raspberry Pi 2 model B
Raspberry Pi 2 model B.

22. Raspberry Pi 2 model B (£ 26)

Mréntahaké utama komputer Kano iku ndadekake Raspberry Pi dicokot liyane diakses kanggo anak. Nanging yen padha (utawa sampeyan) luwih manteb, sampeyan bisa uga pengin mbukak terus kanggo bahan baku lan tuku Papan komputer Pi paling anyar. Iku kaping enem luwih cepet saka modhel sadurungé, lan saged nyengkuyung Windows 10 sistem operasi yen Linux ora bab. Sampeyan bakal kudu tuku piranti liyane kaya layar lan keyboard, nanging panggolekan sistem basis Pi bebarengan saka ngeruk bisa dadi proyèk bebarengan tenan fun.

Minecraft Gameband
Gameband.

23. Gameband (£ 65)

One hadiah liyane kanggo anak Minecraft-mad: iki kanggo wong-wong sing lagi main game Mojang ing komputer desktop tinimbang console utawa piranti seluler. Gameband punika band wearable sing, nalika kepasang ing liwat USB, mburi munggah Minecraft donya anak kang, supaya padha bisa njupuk wong-wong mau kanggo muter ing omah kanca. A sawetara donya teka saka pabrik, lan piranti uga dianggo minangka watch pixellated - lengkap karo piranti lunak kanggo ngatur tampilan sawijining.

DIY Electric Keuangan Kit
DIY Electric Keuangan Kit.

24. DIY Electro Keuangan Kit (£ 15)

Kasunyatan, sembarang produk ing apik banget Teknologi Bakal nylametaké kita Situs web worth wawasan kanggo Natal gifting. Nanging ing DIY Electro Keuangan Kit sing uga paling manca: iku koleksi lampu, ngalih lan buzzers dirancang kanggo squashed menyang Play-Doh (utawa keuangan sing wis digawe karo anak ing ngarep) kanggo nggawe warni - lan squidgy - sirkuit listrik. situs nawakake kathah gagasan kanggo apa kanggo nggawe, yen inspirasi kakurangan.

Robot Meccano Meccanoid G15 KS.
Robot Meccano Meccanoid G15 KS.

25. Robot Meccano Meccanoid G15 KS (£ 170)

Ya, iku larang. Ya, bangunan iku kamungkinan bakal nyedot kabeh Natal morning ing paling - iku wis luwih saka 1,100 bêsik. Nanging humanoid Meccano kang(an) robot iku munggah ana karo Mindstroms EV3 bot Lego minangka cara sarwa menyang robot kanggo produsen enom. Minangka karo piranti liyane ing Roundup iki, ana app kanca kanggo ngontrol G15, sanajan anak uga bisa mulang liwat wicara lan gerakan.

Night Zookeeper lan spying Jerapah
Night Zookeeper lan spying Jerapah.

26. Night Zookeeper lan spying Jerapah (£ 7)

buku print traditonal liyane, nanging maneh, iki nduweni dening donya digital. Ing kasus iki, iku Night Zookeeper, masyarakat online ngendi anak ngimpi munggah lan nggambar kewan gaib dhewe, nalika maca (lan nggawe) crita lan muter game kanggo defend zoo sing. Saiki ana buku kanggo nggedhekake ing donya lan jalmo sawijining, lengkap karo spying jerapah lan gajah wektu-lelungan. Iki salah siji saka buku pisanan aku kejiret sandi (sadurunge wegah-maca) enem taun-lawas putra maca dening awake sawise lampu-metu - dhuwur memuji tenan.

Interview: Night Zookeeper nawakake anak cara anyar kanggo nggawe lan muter

Ozobot Bit
Ozobot Bit.

27. Ozobot Bit (£ 50)

lali humanoids: robot kanthong-ukuran iki luwih kaya lawas-sekolah Apple iMac mouse. Iku ngemas kathah smarts sanadyan: anak "program" ing piranti kanthi teken garis lan pamblokiran saka werna ing kertas, kang translated into printah dening alat programming OxoBlockly sawijining. App kanca Ozobot kanggo Android lan iOS bakal mulang anak carane ngoptimalake saka robot.

Heroes Tube DanTDM.
Heroes Tube DanTDM.

28. Tube Heroes DanTDM Hero Pack (£ 15)

Carane tokoh tumindak bisa duwe amba tech? Nalika lagi adhedhasar YouTubers misuwur, mesthi. tukang men game British Daniel "The Diamond Minecart" Middleton wis salah siji saka saluran sing paling populer ing donya ing 2015 thanks kanggo petualangan Minecraft kang. Piyambakipun ugi salah satunggaling lintang pisanan bakal nguripake menyang "Tube Heroes" tokoh tumindak, ngrampungake karo wolf kang Grim. Others ing seri kalebu CaptainSparklez, Sky lan Tobuscus - kabeh jeneng menowo kanggo pembuangan Minecraft enom.

Analysis: The Diamond Minecart dadi YouTuber paling populer

Ravensburger Science X Electronics lan circuitry
Ravensburger Science X Electronics lan circuitry

29. Ravensburger Science X Electronics lan circuitry (£ 30)

More mikro-electronics, ing uga panginten metu kothak trik sing yakuwi kanggo njaluk anak tangan-karo transistor, resistor, kapasitor lan kabel. Fokus dicekel bocah bangunan proyèk dhewe, saka lampu lan weker supaya speker kanggo music sing. Ana wolung proyèk ing kabeh, nanging kathah inspirasi kanggo nyobi luwih sawise padha wis rampung.

Aku ndelok Kanthi Kula Little Mripat: Iku Sing Spy On Me
Aku ndelok Kanthi Kula Little Mripat: Iku Sing Spy On Me.

30. Aku ndelok Kanthi Kula Little Mripat: Iku sing Spy ing Me (£ 0.01)

Siji kanggo dicekel bocah rada lawas. Perlu koyone mirah lan Luwih churlish kanggo menehi anak saiki sing biaya sing Penny lan uga panggawe katentremané. Nanging wong-wong sinau arang-arang (bab alasan kanggo katentremané, ora bab cheapness lan churlishness - senadyan sing banget). Buku iki saka tenan tech Singidaken My Ass "rincian 27 produk kluwarga sing nyambung menyang internet lan Perkakas sing bisa disusupi menyang utawa digunakake kanggo Spy wong tanpa kawruh sing ". Happy Christmas…

sing 30 ideas for your Christmas gifting, nanging apa kita ora kejawab? Bagean komentar mbukak kanggo saran saka presents-related tech kanggo anak.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web