15 Funny Things Sing Bisa Ketik Into Google

15 Funny Things That You Can Type Into Google

Saka nggawe browser Panjenengan nindakake 'roti tong' kanggo muter game cepet Breakout karo asil panelusuran Panjenengan, Google kebak quirky endhog Paskah sethitik


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “15 iku nyenengake kanggo ngetik menyang Google” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 21 Januari 2016 10.06 UTC

endhog Paskah Google - gambar sethitik lucu, program utawa widget - sing legendaris, nanging akeh wong ngapusi dormant, mung nunggu kedhaftar kanggo ngetik tembung Piandel ing kothak panelusuran.

Apa wong-wong pinter? sawetara iku. Apa padha migunani? Paling ora. Nanging wong-wong wis Bandjor sambutan saka apa. Kabeh padha bisa ing Chrome ing desktop, paling karya ing mobile banget, lan sawetara wong uga bisa ing browser liyane. seneng. .

roti tong

Apa roti tong.

Lan dorl nanging goodie a. Ngetik salah siji "nindakake roti tong" utawa "z utawa r kaping pindho" bakal nggawe Google Kaca muter loncat karo muter awak 360 derajat. Apa? Kanggo seneng-seneng mesthi. Loro tembung iki ngarujuk marang Star Fox, sing wis kanggo mencet Z utawa R tombol kaping pindho kanggo muter fighter ngiwa utawa nengen.

ngiringake

ngiringake
amba Google mati. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ngetik "askew" menyang Google mranata kabèh kaca mati ing amba tilted. "Tilt" uga digunakake kanggo bisa, nanging aku ora bisa njaluk iku kanggo nindakake apa-apa ing testing sandi.

Star Wars teks

Google ing gaya Star Wars
The Google nyusup. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Sampeyan wis tau wanted asil panelusuran Google kanggo gulung mudhun kaca niru ing Wars Star mbukak teks? Aja, kula sanadyan, nanging sampeyan bisa ngetik "dangu ago galaxy adoh, adoh ".

blinking

kedhip
Blinks kedhip tengen search for kedhip. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ngetik ing "<kedhip>"Nggoleki Google kedhip lan banjur ndadekake saben Kayata saka kedhip tembung ing asil ... kedhip. Yep.

Google kaya iku 1998

Google ing 1998
Apa Google kapandeng kaya nalika pisanan dibukak. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Kowe elinga apa Google kapandeng kaya nalika kawitan lurched dhateng web mbukak ing 1998? estetis ana padha, nanging web 2016 iku cukup sawetara leaps maju ing desain liwat pungkasan taun 1990-an web. Ketik "google ing 1998" kanggo nuduhake apa search engine iki pisanan kaya lan tumindak searches kaya sing wis ilang 18 taun.

Zerg rush!

Zerg rush
Lawas-gaya Google naughts cepet-cepet. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Bosen ing karya lan bab mung sampeyan duwe akses kanggo Google? Ketik "rush zerg" ing kothak panelusuran, kenek ketik lan nyiapake kanggo frantically klik ing mundhak saka sethitik Google "o" s lagi nyoba mangan kaca. Zerg rush ana taktik dipunginaaken dening pemain Zerg ing 1998 strategi game Starcraft, kang melu ing ngirim atusan mirah, Unit-tingkat kurang kanggo nyerang mungsuh.

breakout

breakout
Breakout tengen ing panelusuran gambar. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Brick bejat ing sawijining paling. Ketik "Atari breakout" menyang search image Google kanggo miwiti munggah game impromptu bricks asil panelusuran gambar.

Game Conway kang urip

Game saka urip
A titik sing cepet Game of Life ing sisih tengen tangan. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

matématikawan Inggris John Horton Conway nyiptaaké Game of dados automation mRNA, nayaga mranata parameter wiwitan lan banjur mirsani minangka évolusi njupuk liwat. Ngetik "game Conway kang gesang" menyang Google lan ngengingi Ketik spawns versi cilik simulasi ing browser.

Super Mario Bros

Super Mario Bros
Nglumpukake dhuwit recehan sing! Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

A search umum, nanging durung ngerti sing kothak pitakonan sing kelip-kelip ing ngisor iki gambar aslinipun 1985 game iku actionable? Ketik "super mario bros" ing kothak panelusuran, kenek ketik lan klik kothak sumunar kanggo nggawe duwit receh apik ngumpulake ring chime metu, kaya Mario piyambak wis mung kenek kothak.

Flip duwit receh

Flip duwit receh
Flip duwit receh. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Kita wis kabeh wis ana ing contactless saya kita, masyarakat cashless. Sampeyan perlu arep soko lan sampeyan ora duwe duwit receh Handy. Google kanggo ngluwari. Ketik "loncat karo muter awak duwit receh", yen sing dipercaya Google ora bakal condhong, mesthi.

Muter die

Muter die
Muter die. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Mbok sampeyan kudu soko dicokot luwih lanjut saka duwit receh, nanging ora duwe dice sembarang ngulungake. Search for "muter die" lan Google bakal nindakake iku kanggo sampeyan.

nomer Bacon

nomer daging babi
Apa nomer Bacon Panjenengan? Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Jumlah Bacon utawa derajat saka Kevin Bacon sing nomer pranala antarane dhewe utawa wong misuwur lan aktor Kevin Bacon. Iku dumateng ing Panyangka sing sembarang individu bisa disambung liwat peran utawa film ing film utawa TV kanggo Bacon, lan iku tansah kaget carane asring sing bener.

Ngetik "Bacon nomer" ngiring dening jeneng wong misuwur bakal nyoba lan ngetung derajat sing Kevin daging babi. prasaja.

Top trumps karo pangan

apples v oranges
Apples mungsuh oranges, fiiiiiight! Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Yen sampeyan lagi ing diet, utawa mung pengin dibandhingake panganan kaya trumps ndhuwur, panggolekan search kayata "apples vs oranges" bakal dhaptar spek sing sisih dening sisih supaya sampeyan bisa ndeleng kang menang ing risak kalori, gula, uyah, vitamins etc saben bagean.

basa lucu Google

Searching ing Klingon
Searching ing Klingon. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Google wis sawetara fun karo basa. ana pirate Google, Boso Elmer Fudd Google lan Google hack, nanging favorit iku klingon Google. Good luck apa metu kabeh sing liya.

Mung sijine "?Samsung Samsung = xx-klingon "ing mburi URL Google (google.co.uk/, kanggo Kayata) lan ylnej ing Klingon.

recursion

search rekursif
Sampeyan wis nggolèki recursion - kok ora nelusuri recursion? Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

programer Google seneng apik nerd guyon luwih saka paling kita. Searching for "recursion" nyuwun sampeyan apa sing temenan "recursion", kang nalika klik, nyuwun sampeyan apa sing temenan "recursion" recursively.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.

31508 0