14 Times Google Bener Disimpen urip wong kang [Ranker]

14 Times Google Actually Saved Someone’s Life [Ranker]

Paling wong sing menowo Google utamané liwat search engine lan ora menehi perusahaan ing umum akeh pikiran.

Nanging Google wis tanggung jawab kanggo sawetara saka inovasi teknologi paling gedhe lan paling macem abad 21.

Kanthi advancements kayata kecepatan internet luwih cepet, wifi gratis kanggo negara berjuang, pemetaan metu kabeh planet saka pinggiran sepi menyang jungles kandhel, lan malah mobil sing drive piyambak, Google nyimpen gesang ing cara ora kapetung.

Maca artikel Full

18797 8