10 app travel paling

10 of the best travel apps

Ora ana siji perlu lengkap smartphone app gimmicky. Kita wis dijangkepi pilihan saka pribadi paling apik kanggo lelungan digital-cerdas


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “10 app travel paling ... sing bener bakal nggunakake” iki ditulis dening Will Coldwell, kanggo theguardian.com ana 2 Januari 2016 07.00 UTC

Citymapper

Kanggo dangu, kapan aku iki kesawang nggunakake Google Maps kanggo navigasi jaringan transportasi umum London kang kanca bakal katon liwat lan pecut: "Oh, kowe ora nggunakake Citymapper?"Pungkasanipun, Aku relented.

City Mapper citymapper.com (iOS)
City Mapper citymapper.com (iOS)

lengkap, gampang kanggo nggunakake lan uga Playful, Citymapper nawakake informasi Planner lelampahan luwih rinci saka Google, kalebu nyata-wektu mangkat lan tandha gangguan, uga integrasi Uber lan siklus rute. Saiki kasedhiya ing watara 30 cities donya, karo kabeh kutha-break ketok tujuan dijamin. Malah ngandhani carane long lelampahan njupuk dening Jetpack - Alexa guna tenan, nanging mugia soko surak kowé nalika Sepur Panjenengan dibatalake.
free, iOS lan Android, citymapper.com

Duolingo

Duolingo duolingo.com (iOS)

Over 70 yuta wong wis pangguna karo Duolingo, app learning language free lan luar biasa uga-dirancang. Sanadyan ora panggantos kanggo kuliah basa suwene, app punika cara sing nyenengake kanggo njaluk kerja, utawa supaya dhewe seger ing grammar lan Vocabulary, sadurunge trip luar negeri. Kaya game komputer, app nuntun sampeyan liwat tingkat sing perlu kanggo ngrampungake sadurunge maju, lan gain TCTerms pengalaman sadawane dalan.
free, iOS lan Android, duolingo.com

XE Currency

xe.com XE Currency (iOS)

XE iku Go-kanggo situs mata uang ing web, supaya iku ora surprise sing app sawijining dadi populer: karo liwat 20 yuta download wiwit Bukak. Wis persil saka fitur-oriented bisnis, kayata tarif kanggo larang regane logam lan denah itungan sajarah, nanging kanggo lelungan iku paling migunani kanggo kasunyatan prasaja sing iku bisa ngowahi saben itungan donya. Uga fungsi offline nyimpen tarif dianyari pungkasan, kang gedhe yen sampeyan ing panggonan karo panyambungan winates utawa nyoba kanggo nyimpen data.
free, iOS lan Android, xe.com

Tripit

Tripit tripit.com (iOS)

A dicokot kaya agen travel kanthong, Tripit narik bebarengan informasi travel saka email konfirmasi kanggo penerbangan, Hotel, mobil rental, acara pesenan lan ngowahi iku menyang itinerary single. Mung nerusake email kanggo app lan bakal digarap liyane. Yen sampeyan lagi lelungan karo wong sampeyan bisa kanthi gampang nuduhake plans, nggawe iki app migunani kanggo koordinasi klompok trip.
free, iOS lan Android, tripit.com

Splittr

Splittr (iOS)

Ana pilihan app metu ana kanggo mbantu pamisah tagihan (Tipulator, Splitwise etc), nanging Splittr wis semangat munggah kanggo lelungan, nyediakake platform prasaja kanggo ngedum béya antarane kanca. Sampeyan bisa ngetik expenses sing lunga, kalebu sing mbayar apa lan app bakal nggawe liyane. A tutul becik kanggo maneh, lelungan multi-panggonan sing kabeh duit sing didhukung lan sampeyan bisa nyampur duit tanpa gadhah kanggo nindakake konversi dhewe.
£ 1.49, splittrapp.com

App ing Air

App ing Air appintheair.mobi (iOS)

Ora persis lunyu dening jeneng, sanadyan mesthi lunyu dening alam, App ing Air punika pinter, suta, app ranging pesawat sing wis jangkoan paling Airlines lan bandara. Iku bakal tetep sing dianyari babagan status pesawat - malah yen sampeyan ora duwe jangkoan internet - lan mbantu sampeyan ngatur wektu ing bandara, bejat mudhun pesawat saben ing jero tahap; mriksa ing, asrama, Sawit lan landing wektu. Uga nyawiji karo Tripit (ndhuwur) ngijini sampeyan ngimpor kabeh penerbangan kanggo.
free, iOS lan Android, appintheair.mobi

Google Translate

Google Translate

translator iki bisa dadi alat migunani kanggo ndhukung dhewe, learning language luwih serius, nanging realistically, iku paling migunani ing tingkat praktis cepet njarwakake tembung dina-dina sing teka tengen ing last Panjenengan. Contone, sampeyan bisa terus kamera nganti teks - kayata tandha, utawa menu - lan Google bakal nerjemahake kanggo enggal. It’s an essential app for any traveller.
free, iOS lan Android

LiveTrekker

LiveTrekker livetrekker.com (iOS)

This ambitious app creates a digital journal of your travels so you can look back on your trips on an interactive map. The app tracks you as you go, marking a red line along a map on the exact route you take; the app also monitors your speed and altitude, making it great for adventure travellers, though it’s just as fun to look back at your route around a city. You can add pictures, video, audio and text along the way, creating a multimedia travel diary you can share.
free, iOS lan Android, livetrekker.com

Wolfram Sun Exposure

Wolfram Sun Exposure (iOS)

There are a few apps out there that help you manage your time in the sun safely, but this one offers the most detailed information to keep you informed. You enter your skin type and it calculates how long you can spend sunning yourself before getting burned, based on the time of day, where you are and the strength of sun cream you’re wearing. It also provides UV forecasts for your location.
£0.79, iOS

Time Out

Time Out (iOS)

When you’re done browsing Guardian Travel, mesthi, the Time Out app is a great directory of ideas of things to do in cities around the world. With coverage from Accra to Amsterdam, Edinburgh to Singapore, the app covers everything from bars, restoran, attractions and events. The event finder is a particularly useful tool, meaning you’ll never struggle to find the most popular concerts, festivals or one-off happenings going on around you. You can also book restaurants and concert tickets through the app and create a customised travel guide for your holiday.
free, iOS lan Android

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.

22927 0