10 Best Aplikasi kanggo Nyimpen Money

10 of the Best Apps for Saving Money

Saka diskon kamar hotel lan bidang karte kanggo voucher shopping, tawaran mahasiswa lan karte manggung tanpa pesenan Fees


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “10 app paling apik kanggo nyimpen dhuwit” iki ditulis dening Stuart Dredge, kanggo theguardian.com on Friday 5th Februari 2016 09.00 UTC

Kabeh becik umur austerity. Malah yen sing ora ngluwihi kanggo piranti larang kita beta ing kanthong kita. Nanging Smartphone bisa nyimpen dhuwit, yen sampeyan supaya wong-wong mau.

Aplikasi mbandingaken prices jajanan, bidang karte, insurance lan liyane sing uga diadegaké ing toko app saiki, minangka app karo cara sing luwih spesifik saka nyimpen sawetara mina.

kene 10 app sing ngirim bantuan ninggalake dompet kroso a fatter sethitik ing pungkasan sasi.

Hotel Bengi
Android / iOS

Hotel Bengi.
Hotel Bengi.

A nomer akeh saka Kerep lelungan sing ninggalake mengko lan mengko Book hotels sing - ing kasunyatan, kanggo dina padha teka ing kutha. Hotel Bengi iku salah siji saka app nyebabaké prilaku iki: rembugan discounts kanggo pesenan kamar-menit pungkasan. Yen sampeyan lagi cukup kandel, sampeyan bisa tas sawetara tawaran apik.

Dice
Android / iOS

Dice.
Dice.

app British Dice iku cara kanggo nelusuri konser music mbesuk lan tuku karcis, kang disimpen tanggung ing smartphone. Iku ora nutupi saben manggung, nanging rodo pilihan pinilih dening tim editor sawijining, kalebu inang bands munggah-lan-teka. Aspek dhuwit-nyimpen: mbayar ora Fees pesenan ing kabeh.

Skyscanner Flights
Android / iOS

Skyscanner.
Skyscanner.

Skyscanner app paling mantep kanggo mbandingaken prices pesawat: cara cepet kanggo tutul ing panggonan sing dipengini lan ndeleng sing wis karcis murah. App banjur mimpin panjenengan situs sing cocog kanggo Book penerbangan, nyediakke prasaja, saringan efektif kanggo godhok iku mudhun menyang opsi sing cocok.

Tastecard
Android / iOS

TasteCard.
TasteCard.

app iki salah siji kanggo foodies, panutup luwih saka 7,000 restaurants around UK kalebu rentengan kaya Pizza Express lan Zizzi. Iku tansah sing gaul karo diskon lan promosi, uga ngewangi sampeyan ndeleng kang restoran sing paling cedhak kanggo lokasi saiki, lan buku Tabel saka app.

Nus Tambahan
Android / iOS

Nus Tambahan.
Nus Tambahan.

Mung mahasiswa ing UK kudu download app iki, kang aggregates warna discounts dipunrembag dening Uni mahasiswa Nus. Uga wis fitur lokasi-, karo peta nuduhake nawakake toko. fitur search iki uga Handy, ngewangi sampeyan nemokake dalan liwat luwih saka 150 discounts partners '.

mySupermarket
Android / iOS

mySupermarket.
mySupermarket.

mySupermarket punika minangka akeh app shopping-dhaftar minangka cara kanggo njaluk diskon: sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo nambah produk sampeyan kudu tuku saindhenging minggu, banjur obah wong mati sing lumaku liwat aisles. Nanging app uga tansah tab ing prices ing macem-macem supermarket UK, ngewangi sampeyan mbandhingaké prices lan ndeleng tawaran anyar lagi pindhah urip.

Minicabit
Android / iOS

Minicabit.
Minicabit.

Aja taksi-Hailing app kaya Uber nyimpen dhuwit? Kadhangkala, senadyan ora nalika kesuwur "mundhak" reregan ing efek. Minicabit njupuk pendekatan beda: iku app comparison kanggo perusahaan taxi lan mini-taksi tengen UK, njupuk sampeyan nutul ing rincian trip, banjur nelusuri kuotasi saka macem-macem perusahaan lokal. Iku saiki dianggo ing 40 cities UK.

meter Maos
iOS

meter Maos.
meter Maos.

Sibuk banget kanggo njaga nangkep rinci ing tagihan listrik lan gas? Gabung Klub. Meter Maos minangka alat banget migunani kanggo persis sing, karo kathah saka gambar cantik nelusuri panggunaan lan biaya. Nanging fitur comparison rega sing bisa nyimpen dhuwit: mriksa biaya panyedhiya 'ing wilayah tanpa salesperson ing ngarsane.

MoreMoney
Android / iOS

MoreMoney.
MoreMoney.

Komputer tinimbang Smartphone uga cara disenengi kanggo riset prices insurance mobil. app MoreMoney MoneySuperMarket kang wus kanggo nggodha sawetara wong liyane kanggo pindhah mobile sanadyan: iku cepet, prasaja kanggo oleh prakiraan kanggo mobil lan insurance ngarep, antarane layanan financial liyane.

VoucherCodes
Android / iOS

VoucherCodes.
VoucherCodes.

Swing kucing nang toko app, lan bakal kenek a-nyimpen dhuwit rolas apps voucer: Wowcher, HotUKDeals, Vouchercloud lan liyane kabeh worth dipikir kanggo nyang-nyangan Pamburu. VoucherCodes iku salah siji sing paling lengkap, karo campuran shopping, mangan lan travel diskon, uga fitur kanggo Titik tawaran lokal.

Apa kita wis ora kejawab? Bagean komentar mbukak kanggo sampeyan nuduhake pengalaman saka apps kadhaptar ndhuwur, lan Rekomendasi kanggo dhuwit-nyimpen app sing kita wis ora klebu.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

26181 2