10 Inspirational Quotes Than Bisa Nambah dhewe

10 Inspirational Quotes Than Can Improve Yourself

Sampeyan bisa uga njupuk warung sethitik utawa mbokmenawa babak sawetara saka bir utawa booze liyane sing bisa njaluk tangan ing nalika nerangake sayah sawise karya dina hard kang. Inggih, yeah aku guilty babagan siji sing uga, kajaba aku kejiret mati nganggo lampshade sirah kawula sawise babak sawetara saka vodka setengah wuda! nggih, Contone ala lan Aku apologize kanggo kabeh sing maca iki sawise njupuk ngimpi bab Aku sing negara stupor mabuk.

Cukup ora takon carane kedaden, please.

Nanging apa tenan menarik iku carane wong lunga liwat part biasanipun gesang nalika ngadhepi karo kaku urat-popping? Maksudku, bab umur anyar kaya Zen utawa Yoga iku salah siji saka iku apik lan bener dianggo. Apa ana kamar kanggo sisih intelektual wong sing bener bisa mambu roses-in-a-bisa nalika ing pamindhahan? Iku jenis wis kula mikir sing ana tenan kudu soko ing 'pikiran-liwat-prakara’ bab.

Humor memang lolohnya paling apik ana kapan sampeyan. Maksudku sapa bisa mbayar dhuwit apik kanggo ngrungokake pelawak sing mung kanggo nggawe sampeyan udan celonone sawise ngguyu dadi hard. Senadyan apa wis kedados, lan kanggo wong-wong sing wis musna sanadyan ordeal, iku luwih apik kanggo mung ngguyu nalika madhep masalah karo pikiran langit saka nesu karo sesanti clouded. Salah selebriti favorit kabeh wektu uga kudu Woody Allen. Saiki iki wong sing menehi bluntness ing-Panjenengan-pasuryan kang narik metu karo gusto, malah tanpa malah nyoba. Sampeyan bisa pirembagan namung bab apa-apa karo wong, lan kang kaiket kanggo dipoyoki subyek lan sampeyan bakal mungkasi munggah ngguyu tinimbang kang upset babagan.

English: Woody Allen in concert in New York City.

Inggris: Woody Allen ing konser ing New York City. (kredit Photo: Wikipedia)

Woody Allen wis iki kanggo wong:

1. “Dhuwit luwih saka mlarat, yen mung kanggo alasan financial.” Muni apik kanggo kula, Maksudku practicality kabeh iku ora ndherek dhuwit nanging ora kudu njupuk lan lengen lan wentis kanggo njaluk iku.

2. “Aku pracaya ana sing metu ana nonton kita. Sayange, iku pemerintah.” 'Ngandika nuff.

3. “Ana iku luwih elek ing urip saka pati. Apa kowe tau ngginakaken lan sore karo sales insurance?” Mengkono dadi salah siji saka sing gedhe-gedhe klasik. Maksudku Jeksa Agung bisa ngetokake bab masalah sethitik urip kang ora kabeh sing ala, nganti 'kang’ nuduhake munggah.

Manawa, sesambetan bisa njaluk rumit, utawa ora duwe sisah sing mbokmenawa sembarang penulis bab sesambetan bound kanggo nemokake iku rauh. Kita tindakake apa kepinginan atiku, kajaba sing lagi ngomong bab manah ing jantung sing mompa getih awak Panjenengan.

4. “Katresnan iku jawaban, nanging nalika sampeyan lagi nunggu jawaban, jinis ngundakake sawetara pitakonan cantik menarik.” Lan yen sampeyan pengin liyane, mung supaya ing takon!

5. “A tembung cepet babagan kontrasepsi oral. Aku takon cah wadon kanggo pindhah menyang amben karo kula, dheweke ngandika 'ora'.” muni, 'Praktis', Aku.

Lan nalika nerangake saben dinten gesang, wong pancene mangerténi carane nggawe paling metu saka saben bisa skenario, lan iku ora ndherek tuntutan hukum yen serangan syaraf sing.

6. “Sejatine bojoku ana entah. Aku ing ngarep ing perlu lan dheweke ngene teka ing lan nglelebke boats sandi.” Aku tau boat in bathtub sadurunge. Mung dibintangi ing nalika soaking ing banyu panas ndadekake kula ditukokke maryam wis.

7. “Aku ora wedi marang pati, Aku ora pengin dadi ana nalika mengkono.” Yen udan, iku pours.

8. “Aku matur nuwun kanggo ngguyu, kajaba nalika susu isa metu saka irung.” Sampeyan bisa njaluk Samsaya Awon nalika lagi guzzling ing beerÖ utawa mouthwash, lan kedaden kanggo kula sapisan!

9. “Yen sampeyan pengin nggawe Allah ngguyu, marang wong bab plans Panjenengan.” Paling ora nggebag kita karo kilat, lan aku matur nuwun kanggo sing.

Lan senadyan apa bisa kelakon kanggo kabeh kita ing sabanjure sepuluh, puluh, utawa malah telung puluh taun, Aku guess kita kabeh kudu weruh lelakon ing beda jenis cahya lan ora mung perspektif. Aku ora bisa koyone mbayangke urip tanpa Piece saka kawicaksanan sing bisa nuntun kita. Apa kita lagi agama utawa ora, iku njupuk luwih wani nampa ngedeni lan sinau cara kanggo menehi hasil karo wong-wong mau kabeh sing penting nalika nerangake malah mung njupuk bebarengan.

Lan kanggo daktulis iku munggah, punika Nugget pungkasan kawicaksanan kanggo pindhah byÖ Nanging, kapan, lan ngendi wae kita uga.

10. “Bakat kanggo kang seneng wis appreciating lan dikarepake apa sing kudu, tinimbang apa sing ora duwe.”