10 revisi sarwa Apple kudu nimbang kanggo iPhone ing 7

10 brilliant revisions Apple should consider for the iPhone 7

A fitur daya nirkabel sing menehi telpon karo kurang saka 20% daya ngedongkrak tipis nalika hurled marang tembok - sampurna kanggo sing karo masalah nesu!


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “10 revisi sarwa Apple kudu nimbang kanggo iPhone 7” iki ditulis dening Thomas Batten, kanggo theguardian.com on Friday 8th Januari 2016 16.41 UTC

minggu iki, gosip sing Apple, nggoleki Neverending sawijining kanggo telpon sleeker, punika ditching standar 3.5mm kuping Jack ing iPhone mbesuk 7 wis dikirim sawetara kedhaftar menyang edhan. Ilang ing gangguan putih saka headphone Buzz, Nanging, sawetara revisi dikabarake merata sarwa lan dandan kanggo iPhone.

  1. Tambah urip baterei sing wis bisa kanggo iPhone 7 kedhaftar kanggo nggawe minangka akeh minangka rong panggilan antarane biaya, lan fitur daya nirkabel dawa-ngenteni bakal menehi telpon karo kurang saka 20% daya ngedongkrak tipis nalika hurled marang tembok.
  2. layar iPhone 7 kang wis ketoke wis nganyari supaya ora mecahake yen kataman breeze tipis, sanajan bloggers sing dipérang carane uga layar anyar bakal terus munggah marang gusts.
  3. A kamera diubah sakabehe bakal nggawa anyar dibangun ing, saringan Instagram-inspirasi, kayata siji semangat menyang panganggo saka dating app kaya Tinder sing softens pangarep ing mata kedhaftar 'nalika padha sworo seru selfies.
  4. Sawetara sumber pracaya Apple wis planning kanggo mréntahaké kanggo audiophiles hip dening ngeculake edition single copy winates ing iPhone 7 ing vinyl. Kekasih hebat Amérika Martin Shkreli dikabarake bakal kasengsem ing tuku iku.
  5. iPhone 7 plus fitur kamar didhelikake mbangun menyang mburi piranti cukup amba kanggo terus telu Paket sauce Taco Bell Fire, senadyan Paket sing arep didol kanthi kapisah, insiders tech mbukak.
  6. Saperangan situs sing nyaranke bakal ana dandan anyar kanggo sistem operasi Siri sing bakal nggabungake teknologi pangenalan swara luwih canggih supaya Siri bakal bisa kanggo ngenali nalika dheweke lagi kaancam bakal punah, lan nyetel dheweke muni biasane smug kanggo siji saka wheedling ingratiation.
  7. A Apple Maps rampung retooled bakal kedhaftar supaya rute sing bakal nggawa wong-wong mau ing jarak kanggo wilayah ngendi luwih saka loro panyengkuyung Donald Trump avowed wis padha.
  8. pancen, wis kacarita yen sijine loro 7s iPhone ing kothak bebarengan sewengi lan nyetel salah siji wong kanggo muter Hits Paling Al Green kang, sampeyan bakal nampa 7s iPhone bab sangang sasi mengko.
  9. Supaya kanggo mréntahaké kanggo kedhaftar sewu, iMessage wis ganti jeneng dadi "Sampeyan lagi tengen, sampeyan mung siji sing nemu lan sampeyan lagi dadi, supaya hak. "
  10. Mungkin paling excitingly, wis kabeh nanging dikonfirmasi sing saben iPhone 7 bakal teka karo layang handwritten saka siji saka bocah lola Cina kang dibangun piranti, sertifikat sing padha sante nggawe lan sing ora kudu padha sumelang utawa aran sirno sembarang.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010